Ahojte,
mala som priateľa 2,5 roka, lenže v lete 2010 sa so mnou rozišiel s tým, že už to nefunguje ako kedysi, hovoril že v tom nie je žiadna iná žena, lenže o 3 dni na to bol už s inou vo vzťahu, neskutočne ma to ranilo keďže som sa po tak dlhom vzťahu nevedela len tak zmieriť s tým že moje dni už nebudem tráviť s ním. Asi po 2 mesiacoch ma znovu kontaktoval, že na mňa jednoducho zabudnúť nevie a že chce aby sme boli spolu ako predtým, a ja samozrejme ešte ošalená, tak sme sa dali dokopy, lenže v januári 2011 to už fakt nešlo, jeho správanie ku mne, a všetko to čo robil. Som jednoducho človek ktorých sa rád smeje, zabáva a nie trápi a narieka celé dni, tak som sa rozhodla že to definitívne ukončím, trápilo ma to, ale byť s ním by bolo ešte ťažšie.
Teraz je to už viac ako rok a pol a ja stále neviem zabudnúť, on má priatelku, ale aj to takú že ju svoju najlepšiemu kamarátovi prebral (myslím že to si kamaráti nerobia) a aj to že hocikedy mi napíše len tak SMS s tým, že sa mu so mnou sníval krásny sen a škoda že to bol len sen. Načo niekto kto má frajerku tlačí svojej EX do hlavy takéto kaleráby.
Aj keď stretnem niekoho kto má o mňa záujem, tak som chladná, bojím sa vzťahu a ďalšieho sklamania z lásky.
A teraz mi nejde o to aby ste mi tu komentovali že načo som sa rozchádzala, sama som sa tak rozhodla a keď sa pre niečo rozhodnem tak viem že je to správne. Chcem si nájsť niekoho, s kým mi bude dobre, niekoho s kým sa budem usmievať a budem šťastná, a nie niekto čo mi bude vyčítať ešte aj to že som išla študovať na výšku!
Už je to rok a pol
nenormalna? : jak som si citala co pises jak keby som citala svoje myslienky uplne ten pocit vo "vztahu" poznam kedy sa trapis viac dni ako si stastna :/ len vobec nevem co mam robit
S tým ti tu nikto nepomôže, z toho sa musíš dostať sama. Keď vieš, že sa správaš chladne, prečo sa nepremôžeš ak niekoho chceš? A možno ešte proste nie si pripravená na ďalší vzťah, preto si chladná.
Presne ako už bolo napísané.. Škrtni ho zo života. Odober ho z FB. Keď ti ešte raz napíše niečo na spôsob, že sa mu z tebou snívalo niečo krásne a podobné, tak mu z úsmevom odpíš, že to prepošleš jeho starej, ak ti bude takéto veci vypisovať. Mysli na seba a neutápaj sa v minulosti. To je najväčšia chyba ľudstva. Sám s tým niekedy bojujem. Hlavne daj šancu druhým chlapom, veď keď to nepôjde môžte sa rozísť. Nič sa nedeje. život ide ďalej. Vzťahy nie sú o tom, že keď už si z niekym začneš, tak spolu musíte byť za každu cenu. Vymeníš a skúsiš znovu.
Zaslúžia si tí chlapi, čo to s tebou chcú skúsiť, aby si k nim bola chladná kvôli bývalému, ktorého ani nepoznajú? Zaslúži si tvoj bývalý, aby si kvôli nemu odstrkovala iných chlapov?
On je z druhou a ty sama a len kvôli tomu, že sama máš v hlave blok. Nie kvôli tomu, že by si k ex ešte niečo cítila
niekedy len dlhšie trvá nájsť takého človeka....hlavne , keď všade okolo vidíš zamilované páriky, alebo vidíš ako ten tvôj bývalý má novú frajerku, keď okolo kamošky si nájdu nových frajerov a ty stále nič..ale raz snáď ...musíme tomu veriť , nič iné nám neostáva :D:D
ahoj....som na tom veeeľmi podobne...tiež som mala skoro 3,5 ročný vzťah a chalan sa so mnou rozišiel, lebo mu stále už na mne niečo vadilo (aj keď to bolo skôr z toho, že sme boli dlho spolu a skoro každý deň a už predtým sme sa párkrát rozišli , ale vždy sa udobrili...resp. vždy povedal, že je koniec len on, preto som si naposledy povedala, že keď to tak veľmi chce , má to mať, je koniec) ale pritom mi tvrdil ako veľmi ma miluje a chce byť so mnou...rozišli sme sa nešťastne po hádke a v podstate sme usúdili, že to tak bude lepšie, aj keď to bolo veľmi veľmi ťažké. O tri týždne, počas ktorých mi celý čas písal ako mu chýbam a chce ma späť a ktoré som celé preplakala, som sa dozvedela, že sa opil a vyspal takmer o 15 rokov staršou ženskou ( čo pre mňa opilosť nie je výhovorka), to bol pre mňa už konec, aj keď on stále naliehal...kvôli tomuto sa vo mne niečo zlomilo a začala som ho vnímať aj z inej stránky, o necelé tri mesiace začal chodiť s inou babou dokonca spolu začali po 2 týždňoch chodenia bývať ( neviem, či preto lebo utekal pred minulosťou, alebo preto , lebo ju tak veľmi ľúbi) trápilo ma to veľmi, nemohla som ani kľuďne spávať , o to horšie , že ešte počas pol roka, čo už spolu žili mi stále písal a padli aj slová, že ma miluje stále a podobne....ale ja som už na ňho nedokázala byť milá, aj keď to bolo u mňa tak isto....keď som bola už dosť na dne z toho, rozhodla som sa mu napísať, že aj ja ho stále milujem a jeho jediná odpoveď bola, že som mala dosť príležitostí na to, ako mu to dokázať, a že mu o svojich citoch nemám písať...tak je to normálne? mne to teda tak neprišlo, keď on mi dovtedy písať také veci mohol aj keď žil s inou....toto bol druhý zlomový bod pre mňa pri ktorom som si povedala, že už nikdy viac.....momentálne sa už asi štvrť roka vôbec nekontaktujeme, iba čo vidíme svôj život na facebooku (stále sme "priatelia") a pár krát čo som ho videla s frajerkou.....ja som už rok a pol sama a tiež som odmeranejšia ku chalanom a neviem si poriadne s nikým začať, aj keď by som to už chcela....len stále hľadám nejaké chyby na nich a poviem si, že ten mi za to nestojí,,,, neviem na čo čakám...viem, že dokonalý nepríde, ale nejak sa utešujem, že aj samej mi bude lepšie...aj keď mi to všetko pekné chýba.....takže neboj nie si sama :)
Tak hladaj. Lenze zrejme nenajdes, ked sa budes stale utapat v spomienkach na byvaleho. Sama vidis, ze to nema v hlave v poriadku, tak si zmen cislo a mail, nech ti nevypisuje a uplne ho vyskrtni zo zivota.
alebo je ta otazka tvoj nick? alebo..?
hm. dobre, ze si nam dala vediet. ale nepostrehla som ziadnu otazku