Extremny sport

Príspevok v téme: Extremny sport
PeterPeter

čaute,
robím extrémne športy a nedávno sa mi podarilo dopadnúť do vody pri skoku z útesu tak nešikovne že som si doslovne že nabil gule.
pravý semenník ma bolel aj na druhý deň, a miešok sa sfarbil do fialova.

má niekto skúsenosti s týmto čo treba robiť?
mám ísť k urológovi?

môže môj neprestávajúci sexuálny život ohrozovať plynulú a bezproblémovú postu-úrazovú rehabilitáciu?
či mám prestať so sexom aby si semenníky oddýchli a mohli sa zregenerovať z toho šoku?

díky.
Peter.

Martin.top

Ja som nedavno skakal s padu cez www.volnypad.sk a nastastasie sa mi nic take nestalo. Aj ked som sa vcelku bal o vsetky moje casti tela.

PeterPeter

tak som tam dnes zašiel
doktor prehlásil že po týždni som sa ani nemal ukazovať. že ak tam voľačo bolo tak to nezistí. teraz je tam už len hematóm. keď sa ma spýtal či pozorujem nejaké problémy alebo zmeny tak som udal že iba bolesť na koreni penisu, tam kde mám hematóm. ale erekcia je v poriadku a nie je ani bolestivá a ejakulát je v poriadku tiež. aspoń od pohľadu.
na to povedal neni čo riešiť .. ďalší.

Magy

problem to nie je, ze je to tyzden pozadu, len sa na to urcite nevykasli. neskorsie problemy alebo pripadna uplna strata plodnosti ti za tu pohodlnost nestoja.

PeterPeter

.. hmm .. Magy, myslíš že to bude problém keďže sa to stalo cca týždeň do zadu?

ok zajtra pôjdem, treba aj za obvodnou ísť?

Magy

za prve - k urologovi A HNED!
ty nemozes odhadnut, ci nedoslo k vaznejsiemu poskodeniu, urolog sa casto len pozrie, prehmata a vie, ktora bije.
rozhodne to nepodcenuj! a poviem to uprimne - cim starsi/a urolog/icka, tym lepsie. v urologii su skusenosti uplne klucove.
a potom sa riad tym, co ti poradi.