Problém s výzorom

Príspevok v téme: Problém s výzorom
lenuška

ahojte..viem, že takýchto tém tu už asi bolo veľa, ale predsa....som mladá 23 ročná baba, veľa chalanov mi už povedalo, že som sympatická, alebo dokonca pekná baba...stačí, keď idem na disku a minimálne jeden-dvaja ma vždy oslovia, môj problém je, že na tvári mám jazvy po znamienkach jednu väčšiu na líci a druhú žiaľ uprostred nosa, preto som skôr hanblivý typ, aj keď som dosť komunikatívna, ale proste , keď sa mi páči aj chalan, tak som radšej ticho, pôsobím , že sa hanbím, je to kvôli tým jazvám, proste si kvôli tomu neverím, že by som sa mohla nejakému chalanovi páčiť a pritom mám už dva vzťahy ( ročný a trojročný ) za sebou a viem, že ma bývali ľúbili aj s jazvami. Len teraz som momentálne už rok sama a neviem sa ani poriadne kvôli tomu zoznámiť s chalanmi. viem, že je to hlavne o psychike , ale skúste poradiť niečo ( okrem make-upu :D:D ten na to nepomáha, stále je to vidieť ), budem vďačná

m,mlk

nemá zmysel ti hovoriť, že na tých jazvách nič nie je a že na tom nezáleží. ty sama to vieš, ale kdesi v podvedomí máš z toho komplex.
keď sa nevieš naučiť prijať sa taká aká si a mať sa rada taká aká si, môže ti v tom pomôcť psychológ.

jahodka123

Najrozumnejšie urobíš, ak sa s tými jazvami proste zžiješ. Pokiaľ si budeš zo svojho problému - nech je akýkolvek - robiť srandu, aj ostatní to zoberú v pohodičke a nebudu si to všímať. Pokiaľ si z toho budeš robiť hlavu, budú to tak brať aj ostatní.. Poprípade skús biolampu, ale je dosť drahá. Mojej mame ju kupil tatko, keď bola po autonehode a mala dosť veľku jazvu na čele - rozťaté obočie a dosť jej to pomohlo, jazva nie je vôbec vidieť. Ja mám tiež jazvy z ovčích kiahní, lebo som si ich stále škrabala a ver mi, takéto jazvy sú nič proti ľudom, ktorí sú po nehode a tiež s tým musia žiť... Skús si vygúgliť jazvy na tvári a uvidíš, že tvoj problém už nebude taký veľký, ako ti pripadá teraz..