ahojte..viem, že takýchto tém tu už asi bolo veľa, ale predsa....som mladá 23 ročná baba, veľa chalanov mi už povedalo, že som sympatická, alebo dokonca pekná baba...stačí, keď idem na disku a minimálne jeden-dvaja ma vždy oslovia, môj problém je, že na tvári mám jazvy po znamienkach jednu väčšiu na líci a druhú žiaľ uprostred nosa, preto som skôr hanblivý typ, aj keď som dosť komunikatívna, ale proste , keď sa mi páči aj chalan, tak som radšej ticho, pôsobím , že sa hanbím, je to kvôli tým jazvám, proste si kvôli tomu neverím, že by som sa mohla nejakému chalanovi páčiť a pritom mám už dva vzťahy ( ročný a trojročný ) za sebou a viem, že ma bývali ľúbili aj s jazvami. Len teraz som momentálne už rok sama a neviem sa ani poriadne kvôli tomu zoznámiť s chalanmi. viem, že je to hlavne o psychike , ale skúste poradiť niečo ( okrem make-upu :D:D ten na to nepomáha, stále je to vidieť ), budem vďačná
Problém s výzorom
alebo...
nemá zmysel ti hovoriť, že na tých jazvách nič nie je a že na tom nezáleží. ty sama to vieš, ale kdesi v podvedomí máš z toho komplex.
keď sa nevieš naučiť prijať sa taká aká si a mať sa rada taká aká si, môže ti v tom pomôcť psychológ.
Najrozumnejšie urobíš, ak sa s tými jazvami proste zžiješ. Pokiaľ si budeš zo svojho problému - nech je akýkolvek - robiť srandu, aj ostatní to zoberú v pohodičke a nebudu si to všímať. Pokiaľ si z toho budeš robiť hlavu, budú to tak brať aj ostatní.. Poprípade skús biolampu, ale je dosť drahá. Mojej mame ju kupil tatko, keď bola po autonehode a mala dosť veľku jazvu na čele - rozťaté obočie a dosť jej to pomohlo, jazva nie je vôbec vidieť. Ja mám tiež jazvy z ovčích kiahní, lebo som si ich stále škrabala a ver mi, takéto jazvy sú nič proti ľudom, ktorí sú po nehode a tiež s tým musia žiť... Skús si vygúgliť jazvy na tvári a uvidíš, že tvoj problém už nebude taký veľký, ako ti pripadá teraz..