Už dlhší čas som bez práce a je to zúfalstvo. Posielate životopisy niekedy len tak do firiem, aj keď nemajú žiadnu ponuku na volné pracovné miesto? Ak áno, zhruba čo tam napíšete? Alebo chodíte od dverí k dverám so životopisom? Lebo ja už neviem ako na to... Posielam len na ponuky čo sú na internete, v novinách, lenže im príde 200 životopisov a väčšinou sa nedostanem ani na pohovor...
Ako si hľadáte/ako ste si našli prácu?
ja som osobne zaniesla životopis do firmy :) a som zamestnaná
Treba posielať aj keď neni inzerát! Nájdi si zoznam firiem zo svojho okolia alebo tam kde chceš robiť, napíš si žiadosť a pošli to so životopisom na mail danej firmy. ; )
mam podobny problem. Skoncil som skolu a zistil ze neviem robit nic :( na stavbu a spinavu pracu ( v prachu ) ist nechcem, pretoze si poviem ze som nestudoval VS aby som robil poskoka na stavbe. Na profesii v nasom meste je asi 30 ponuk z toho 80% poistovaci agenti :/ zbylit sa a ist do BA alebo do KE ? mozno tam najdem robotku skor ale najst si tam ubytko ktore treba aspon 1. mesiac cvaknut + strava a ak si za ten mesiac nic nenajdem tak prerobim je to risk ale co ine by sa dalo robit ? :P
a co konkretne aku pracu?
miesto vykonu prace?
vzdelanie?
vek?
prax?