Zarastá mi obočie.Konkrétne stred.Neviem čo stím už je tomu asi 2 roky.Stále si to holím.Každý 2 den.Je to vidiet ked to mám oholené :-(( poradte.
Zarastá mi obočie
To ja potrebujem jesť.Kedže cvičím.
Tento príznak poukazuje na priveľa živočíšnej potravy v dávnejšej i nedávnej minulosti. Ak je obmedzíš, načas i úlne vylúťiš, chĺpky pôjdu ľahšie. Pozor na cukor, vylúč ho spolu s mäsom a syrmi, vajcami, aby si sa nedostal do nerovnováhy.
Dakujem teda.Necham to 2 dni narásť a skusim to.
alibi - mne zarastá len stred.Nič viac.
najlepšia metoda je zvyk, aj keď to až tak strašná bolesť nie je, poznám aj horšie... :)
no ale tak mne osobne pomáha, keď si idem upravovať obočie, že si to predtým natriem mastnejším krémom, nejak sa mi to potom lepšie trhá
peťko, prosím ťa, keby ti niekto radil, aby si sa rezal, to by si mal odmietnuť z dôvodu bolesti. ale vytrnúť si chĺpok z obočia - to nie je bolesť. maximálne to štípne. a necháš to narásť max. na pár milimetrov, nemusíš behať so zarasteným obočím, kým to dáš preč :)
v strede to neboli tam si to kludne trhaj
A nejaku metódu nemáte na to aby to tak nebolelo ? Ved vy ženy predsa vydržíte viac bolesťi ako my muži
A nebude to tak vidieť ? Už to tam mám dosť citlive medzi tím.Ale zas nechám si to narást,a behať so zarastenim obočim kým mi to narastie aby som to mohol začať trhať..