ahojte, co podla vas sposobuje ludom od malicke komplex menejcennosti? moze sa jednat napr. o to, ze chlap mal pri sexe komplex menejcennosti a z tohoto sa narodilo taketo dieta? vdaka.
Komplex menejcennosti pri sexe
2610, mna by zaujimalo, aky komplex menejcennosti moze mat potencialny knaz pri sulozi s potencialnou mniskou?
asi tymto komplexom trpim aj ja. obcas pocitujem strasny hnev na ludi okolo seba az ma boli hlava, a citim aj lutost.
2610 v pohode, otázku si položil na správnom mieste:) ale tak sranda musí byť. Nezáleží na tom, aký bol sex pri splodení dieťaťa, ale na výchove a prostredí, v akom vyrastal. Istotne sa komplex menejcennosti dá aj "zdediť", ak preberá od rodiča, takto postihnutého, vzory správania sa - a to v kombinácií s nesprávnym prístupom okolia k decku. Komplexy menejcennosti nadobúdajú väčšinou deti z nekompletných, či problémových rodín, z nedostatočne prejavenej lásky rodičov, z neustáleho ponižovania zo strany rodiny, učitelov, či spolužiakov, z nesprávne pochopenej osobnosti dieťaťa, prípadne z nejakej traumy, či iného vonkajšieho spúšťača psychických porúch. Tieto okolnosti nastávajú najčastejšie, ak je dieťa fyzicky, či mentálne odlišné od rovestníkov, ak má telesnú vadu, prípadne je veľmi citlivé a vnímavé, ak trpí dyzlexiou, či je prehnane introvertné, výnimkou nie sú ani nadpriemerne inteligentné deti, či deti s poruchou sústredenia a učenia.
weird ano som da sa povedat zo silnej nabozenskej rodiny. predstavte si otec chcel ist za knaza a mama za mnisku.
ty si z nejakej silno nabozenskej/spiritualne zalozenej rodiny, alebo odkial v tebe skrsla takato teoria??
ked uz teda nejake dieta budes mat (si uz dospely?), zameraj sa na vychovu!
tou pozitivne ovplyvnis aj pripadne zarodky komplexu menejcennosti prenesenene pomocou emocneho naboja danej spermie ;)
weird obidve.
2610
mna by este zaujimal dovod tejto otazky.
= mas pocit, ze sa to stalo tvojim rodicom pri tebe?
= alebo sa chystas splodit dieta a nechces ho uz takomto v ranom stadiu negativne vybavit do zivota? v tom pripade, si z takto zodpovedneho pristupu mnohi priklady mozu brat!
ok, aby bolo jasne "pocity spermii" pri sulozi nemaju vplyv na osobnost dietata...alebo som o tom zatial nepocula
sejla :D:D:D
MOZNO SOM TUTO OTAZKU POLOZIL NA NESPRAVNOM MIESTE.