dobry den, prosim vas, co sa mi moze stat ak mam stale na sebe slipy a v nich aj spim, proste stale ich mam na sebe. je to skodlive? dakujem.
Spodne pradlo
No je vedecky už dokázane že slipy škodia.Prejdi na boxerky.Ja mám to iste do 13 som nosil každý den slipy aj v nich spával každý den.Volnosť moje guľky mali len ked som sa sprchoval.prešiel som na boxerky a chválim.
moj manžel nosi slipy celý den aj an spanie už 20 rokov čo som s nim a nič sa mu nestalo :-D je živý zdravý....nechapem prečo by nosenie slipov malo škodiť?
myslím, že pokiaľ si ich každodenne vymieňaš, tak by problém byť nemal ;) ale nie, podľa mňa slipy ako také škodlivé nie sú, no je pravda, že by nemali byť tesné, ale nejaké voľnejšie
neviem ci skodlive, ale skus aspon v noci nosit volne boxerky. ja sam neoblubujem volne boxerky, necitim sa v nich velmi pohodlne tak to riesim tak ako som napisal.
Ahoj, určite to nieje dobré. Predstav si, že si Ty celý deň zviazaný v gume. Je všeobecne známe, že nosenie slíp nieje prospešné. Najlepšie je mať voľné boxerky.