Od kolkych rokov by sa malo dievca zacat malovat? a ako? je podla vás lepsia prirodzená, no ne dokonalá plet alebo dievca s make upom?
Chlapci, dievcata co si myslite
suhlas beskyd. a preco by mali byt ostatne take pekne ako ja som pekna prirodzene ked oni si daju vsetko umele :))))
podla mna by sa zeny nemali malovat vobec lebo malovanim len kazia svoju prirodzenost a stavaju sa viac uniformnymi s ostatnymi ktore podlahli medialnemu brainwashu ze treba byt umela co podla marketingu znamena starat sa o seba.
ono v podstate ten makeup na ksichte by mal byt rovnakej farby ako pokozka, mal by byt lahky, nema to byt maska, cize by vlastne ani nemal clovek poznat, ci ho dotycna ma alebo nema. no vacsinou sa dievcata nevedia trafit do odtiena a tiez kvality, cize vyzeraju horsie s nim ako bez neho. medzi prvymi malovatkami moze byt spirala, lesk, korektor. nemyslim, ze je nutne sa malovat pod 16-17. a este nieco, vzdy je lepsi nenamalovany ksicht ako zly a vyrazny makeup.
Vtedy ked uznáš za vhodné . Určite je cenejšia prirozdená krása s pár chybičkami ako neprirodzenosť. No ak sa cítiš sebavedomejšie s make upom tak ho používaj ale nie na kilá :)
ani ja nemám rada make up, ale hanbim sa za svoju plet :( neviem co mam robit, lebo ked som vonku nosim korektor ale najradsej sa citim sama doma ked nie som namalovana..neviem co mam teraz robit:(
Myslím, že to je u každej baby individuálne a samozrejme, že je krajšia pekná prirodzená pleť, než keď si na tvár nakydáš omietku. Ja osobne nemám rada samotný makeup, nemám rada ten pocit čerstvo natretého plota po celý deň :) ale oči a pery si rada namalujem ;)
Dakujem vam ludkovia :)
Angii diky si vazne zlata :)
ahoj, podla mna na strednej je taky primerany cas zacat pouzivat spiralu, lesk na pery a mozno nejaky kryci krem ak chces teda, ja som sa zbavila akne tak na make-up uz vooobec nemyslim a najradsej by som si ho uz nikdy nedala na tvar :), spirala pekne zvyrazni oci a lesk tiez prida na krase :) a mozno trosku iba decentna licka, aby to vyzeralo este prirodzene...co sa tyka krytia nedokonalosti pleti tak to je kazdeho vec, ak sa citis dobre takto tak nepouzivaj nic, ale ak ti vadia nejake vyrazky alebo co tak si ich mozes prekryvat, ked som mala este problemy s pletou tak som nikdy nikam nevysla bez make-upu ... kto nemal problematicku plet tak sa nedokaze vzit do vloveka ake to je...som vdacna za make-up lebo by som strednu prezivala horsie bez neho a jasne aj prvak na vyske kym som dostala lieky, ktore mi zabrali :), skratka co som chcela povedat, ze ak sa citis dobre bez tak to vidiet aj navonok a ludom sa pacis takto, ak sa citis bez make-upu neprijemne, bojis sa, ze ti vidno akne, ze ti ludia hladia dost na tvar kvoli tomu tak bude vidno, ze sa citis neprijemne a nebudes sa ani usmievat :p takze urob to co ti bude najviac vyhovovat a s cim budes stastna ;)
od koľkých rokov by sa MALO začať maľovať? azda to je povinnosť?
kto chce, nech začne kedy chce, ale sú to zbytočne vyhodené prachy podľa mňa. ja sa nemaľujem nikdy a nemám s tým problém. ani moje okolie. A to nemám vôbec dokonalú pleť. no a čo. ako keby na tom záležalo.
ja mam 24 a nikdy som sa nelicila. Iba ak si to vyzaduje situacia (ked musim na konferencie, prednasat a pod.). Myslim si, ze bezne uplne staci zakryt kruhy pod ocami, dat si spiralu a lesk na pery. Osobne sa mi nepacia prehnane namalovane oci a farby na licka. Potom farba pleti je uplne ina nez farba zvysku tela a vyzera to smiesne... cize vhodny vek je tazke urcit. No pod 15 mi to pride este skoro.