Od kolkych rokov by sa malo dievca zacat malovat? a ako? je podla vás lepsia prirodzená, no ne dokonalá plet alebo dievca s make upom?
Chlapci, dievcata co si myslite
priesvitnu spiralu, lesk som zacala pouzivat v 12, v 13tich som sa zacala malovat, dnesne make upy neupchavaju pory a ak si vyberie mlada baba kvalitny, nie omietku, tak co na tom, pekne sa upravit na tom nie je nic zle, nie zmachlit sa
beskyd, ty si genius... aj ti to trochu zavidim ako jasno mas v zivote :D normalne ze si ze si z teba zoberiem priklad :D bez srandy a ironie :)
Hm, ja mám na čele, ale aj na brade výrazné hnedé pigmentové škvrny a vyrážky. Ak by som mala chodiť prirodzená, tak by som vyzerala ako zombie. Ja som sa začala malovať na strednej.
ah jaj, niektori tu pisu ako keby make-up bola nejaka hrozna umela vec..ved to mate ako s peknym oblecenim-tiez si neobleciete na seba vreco ale radsej nieco co podciarkne prednosti-aj to je neprirodzene?...kto sa malovat nepotrebuje-gratulujem a ticho zavidim:)ale ja mam zial velmi blede mihalnice a nevyraznu farbu oci, ale ked si dam spiralu a trochu tiena vsetci z nich umieraju:P...preco nepodciarknut co je pekne?:) samozrejme nehovorim o 13 rocnych detoch i monoklami ako panda:) inak ja osobne som sa zacala malovat tusim v 16tich-lesk a spirala:)
dievčatá ale keď si dávate špirálu, ceruzku na oči, prípadne zakrývate kruhy pod očami korektorom, a lesk na pery.... aj toto sa považuje za maľovanie :D
Myslím, že otázka nebola sústredená len na krycí make-up :) Ale to nič, veľa žien o sebe hrdo vykrikuje, že sa vôbec nemaľujú a pritom sa malujú.
ja som to uz pisala x krat, napisem to aj sem: skus pit zihlavovy caj (normalne v obchode si ho kup) kazdy den a MOZNO ti to pomoze, poznala som ludi ,co im to pomohlo aj mne to zvykne pomoct, hoci ja som nejak vyznamne problematicku plet nemala
Mne to pripada velmi primitivne, ked sa zeny maluju. Ale zas na niektorych je make-up to najzaujimavejsie, lebo nestoja ani za deravy gros.
keby som nemala hnusne nechutne vyrazky na brade (ze zleho travenia) tak si ten maglajz nedavam, ale inac ze by som sa gechlila tri hodiny oci, tristopedesiat tisic tienov, to nie, len ta plet, ale ked si ju dam doporiadku, nebudem davat maglajzy :D
ja som sa zacala asi od cca 15 rokov, ale niektore moje spoluziacky behali tak zmachlene aj od 12, co som absolutne nechapala a ani nechapem, ale nie je to ziadna povinnost zacat sa malovat..len potom, nevivynute pubertalne mozocky take dievcata vnimaju ako malo vyrazne a nezaujimave :(.....ale teraz si make up nedavam skoro vobec, obcas iba v zime, v lete nie..a to iba ked mam moc vyrazok...oci si ale namalujem vzdy klasicky ceruzkou a spiralou, bez toho to uz nejde :-D ale vzdy je baba krajsia ked nema ten maglaz na ksichte ako s nim..neviem, ja ked vidim taku babu s tolkou omietkou, pomyslim si, ze si sebavedomie musi kompenzovat takto, ked nema odvahu vyjst na ulicu nenamalovana...ja si potom pri takych vzdy pridem krajsie, lebo nepotrebujem to svinstvo a i tak sa viem citit dobre :-D
Máte pravdu, aj ja som sa prirodzenost :)