Môžem umrieť?

Lulu2011

joj:))) takto neuvazus, tak dobre prejdem na ine pripady od bezdomovca k zlatokopkam :)) (ani ti enemaju nic vlastne :p a este sa v tom vyzivaju, ze je to tak a nie inak)

ale nie...ak niekto nema moznosti je uplne jasne a prirodzene, ze ten kto ho ma rad mu pomoze, ci uz psychicky, alebo fyzicky, ved si predstav seba, ako by si ty jednala, ja hovorim za seba, ze keby mal moj syn nejaky zavazny problem, tak ulica mu nehrozi, bol by s nami bars aj 100 rokov a co teraz, ja ho lubim, s tym bremenom to uvazujes len ty tak

mozem sa opýtat kolko mas rokov? a aku diagnozu?

:

Keď vidím ako má niekto so mnou trpezlivosť, až sa hanbím, že podkopávam jeho snahu.Naozaj sa porovnávam už iba s extrémnymi prípadmi.Ale prečo sa mám porovnávať s niekym, kto už nemá ani strechu nad hlavou? Veď sama sa k tomu približujem. A to je ten problém..že asi nebudem schopná tu prežiť a nechcem nikoho vyciciavať.Aspoň bude mamka odbremenená

Lulu2011

ked to neurobi bezdomovec bez nohy, ktory vcera postaval pri kostole, tak to neurob ani ty...

objav vieru v sebe, ked existuje aj dobro, okrem zla, tak sa zameraj na to dobro, ja verim, ze coskoro dostanes impluz aj behom týždna preco dalej zit...

:

Je mi tak veľmi ľúto, keď vidím niekoho, kto sa naozaj snaží pomôcť niekomu koho ani nepozná. A tak veľmi dobre chápem čo mi chceš povedať. Tiež sa mi páči, že mi nič nevyčítaš, lebo to chápeš. Ibaže ja už som prestala hľadať pomoc, ja už iba hľadám riešenie..čiže niečo isté

Lulu2011

ako nechcem ta teraz strasit, ale moze sa fakt stat, ze sa zmrzacis, napr. si poskodis pecen, alebo mozog, cojaviem?

ja mam tiez problemy, casto len tak sedim a pozeram, ako plavaju mraky a rozmyslam, co bude a ako bude, ci je nejaka sanca na zlepsenie atd. a potom staci uplna malickost a som stastna, aj ked moje problemy nezmizli a viem, ze mozno este v ten vecer sa budem umarat nad niecim, ale ja tu proste chcem byt, lebo su tu ludia ktorých milujem a ktorí miluju mna a umriem vtedy, kedy mam umriet, nie ked mna polozi nieco, co si myslim, ze nezvladnem, ono nic sa nedeje nahodou aj ty mas svoje starosti pre nieco, mas nieco v zivote zmenit a pokus sa najst, ze co a pomaly na tom pracuj, čas je relativny pojem a veci nejde zmenit z jedneho dna na druhy

:

Ďakujem, že sa mi venuješ. Asi si si niečim prešla, lebo tvoje rady o niečom svedčia. Snažila som sa mať rada samú seba..naozaj som už všetko skúšala.Inak by som sem nepísala takú vážnu vec. Nechcem sa zmrzačiť, chcem byť len spokojná..ak ma niekto chápe, len sa bojím toho kroku ku spokojnosti

Lulu2011

zacni sa mat rada, je to dlha cesta, ale ina nie je

ja idem spat a verim, ze si to rozmyslis a neurobis najvacsiu chybu :)

:

Existujú minimálne traja ľudia, ktorým na mne záleží. Vážim si to, ale nenávidím samú seba. Chcem to už mať za sebou. Doteraz som sa držala kvôli nim.

Lulu2011

pokial existuje aspon 1 clovek, na ktorom ti zalezi a jemu zalezi na tebe, tak to nerob ( a ber to tak, ze existuju este ludia, ktorí ta maju stretnut v buducnosti a ty ich a tiez mozu doplnit ten zoznam)