Rozvadzam sa, ale milujem ho

wrwrwr1

Robis dobre.Je to skutocne laska co k nemu citis?Nie je to zotrvacnost zo spolocneho casu ked bol este o.k.?
ha pan D.ze rozvedu kazdeho,to maju zit ludia nasilu spolu len za to ze su manzelia?
manzelstvo je vyhodne najma pre stat pre dane, pre cirkev.
mozu byt aj rozvedeny a mat pekny vztah nadalej...

howmanytimes

to pochybujem,inak by sa viac snazili aby ich zeny neopustali. vacsinou tie zeny ignoruju, v horsom pripade mlatia. ale ked im zena utecie tak sa cuduju.

nestastna55

a akoze teraz mame muzom trpiet agresiu a zlo, lebo pre nich je to pohroma? Tak nech sa snazia udrzat si partnerku a rodinu

howmanytimes

ale to je jedno ze ta miloval, ak ta miloval len takym sebeckym sposobom. to nie je skutocna laska. o nic si neprisla, ver mi.

nestastna55

On pre svoju povahu skoncil aj vo vazeni, proste ani psycholog nepomohol, nic, neviem, ptreco sa nedokazal ovladat, viem, ze ma miluje, aj on bol agresivny, zly, bil ma, aj tak viem, ze ma lubil, mozno mal poruchu osobnosti, neviem, len viem, ze mi je luto vsetkeho...

howmanytimes

nemaj vycitky. nesnaz sa to zachranovat len preto ze ho lubis. aj to sa zmeni, uvidis, ked si ziskas dostatocny odstup. konala si spravne, on sa zmenit nechce, ty ho nezmenis a zotrvavanim v takom vztahu by si sa znicila. deticky mate?

pan d.

No, ked vas rozvedu, co predpokladam, tak to bude chudak presne ako ja. Kontakt s detmi minimalny a len platit. Dnes rozvedu kazdeho. Mali ste mozno skusit nieco ine, ist k psychologovi a nie hned sa rozvadzat. On pojde asi k rodicom:D Poznam jedneho, ten ma okolo patdesiat a isiel k mamke. Hosana, to je katastrofa.

Blondula

hm...po case zistis,ze si urobila dobre ! ja som na tom podobne ako ty...tiez som mala priatela,lubim ho,ale jednoducho s nim nemozem zit !! akurat ze on bol agresivny,zly,nadaval,urazal...