Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Tak to nechapem, ze o takeho magora moze mat niekto zaujem:DDD
Hej...som tam :-) hehe...no hej, však výzva))) :D
Tak brúú Ti a pekné sníčky Lost maj :-)
A krásny víkend chlapci ;-) ... Mate, pan d aa Lost :-))
A to som chcel vstavat zavcas, nech mam dlhu sobotu,ach i0.kym-cdn.com
No :) mozno bude nejaka flasa videi na fotke? :D
Alebo budes v zelenom..
Alebo budes online o 02:00 :D
Ale ono sa to veeelmi tazko triafa v skutocnosti :D Teda vacsinou je to tak, ze vysledok je taky, aky clovek vobec necakal :D
Ale prave som sa a azetu odhlasil :D V tomto memente... lebo uz som si povedal ze doooost :D looost dooost :D sranda ako sa toto "meno moje" da ohybat :D ale tak, GN teda :)
To by ma ale zaujimalo, ci ta posledna veta nebola vyzva :D Ale tak na azete nie je kazdy, skor polokazdy, stale by to zabralo mesiace zivota :D Teda hladat ihlu v kopke sena :D Hlavne ak tam ta ihla ani nie je napriklad :D
Ale vlastne GN uz radsej :D i ked prave som vo faze, kde budem zaspavat 2 hodiny asi tak :D
Veď práve to ma na FB desí :) Akoby strata súkromia ,-) Ja si to svoje strážim chránim a tam je to už choré (čo aspoň sledujem kolegyne atd atd)...proste už pomaly tam budú písať...práve jem, idem na wc, práve som sa poškrabal za uchom :D choréé :-))
No vidíš...ako Ťa "poznám" :-)) Trafila psíka aj čokoládu ;-)
hehe....či by si ma z písmenok vedel trafiť na pokeci podľa fotky :D
no :D
pes na mne teraz lezi :D
cize hej, on je take numero uno :)
cokolada je na 2. mieste :D
ale hento som len troloval azet, takze neviem preco mi ta podoba padla do oka :D
proste clovek pozera rozne fotky a obrazky a potom z toho ma obcas take dejavu :D
ale to sa mozno stava prave z dovodu, ze mu uz sibe z tolkych fotiek :)
Mňa FB neláka :) Lebo už je tak každýýý :D
A ja...že si závislý len na čokoláde a na tom svojom))) psíkovi ;-))
Ako sa máš? :)