Aby som sa mal kde vyrozpravat

lost

No ja ich zopar poznam.. len neviem ako dlho to tam vydrzi.. ale mozem to tam postnut.. su tam take buy/sell/trade sekcie :)

lost

no spim 12 hodin denne v poslednom case :D
ale ten dlh uz aj tak nesplatim :)

no a inzeraty... presli tam vobec? Mne sa zdalo ze niektore vyzaduju nejake konfirmacne linky attd... a co tak ich hodit do nejakych online for len anglickych? poznas nejake?

vinea

Dnes ako skoro Lost ideš do ríše snov :-) Tak nech sa Ti niečo pekné sníva ako aj Tvojmu psíkovi ;-) Maj sa dobrúčko..pa :)

lost

vinea

jasne, pesi :D

ale musim si kupit kvalitnejsiu obuv na taketo srandy...

a teraz on pekne chraaaape :D to sa mi paci :D teda nechrape, ale spi :D i ked obcas zo spanku vrci ako keby na niekoho :D:D

ktovie co sa mu sniva.. asi mu niekto berie lopticku :D

vinea

Ahojte chlapci :-)

Mate :-) ďakujem :) však sa polepším a aj cez deň sem občas zablúdim :-) Dnes som sa realizovala kuchtením (veľmi rada vyváram vypekám hehe takže pre mňa je to relax)....takže som varila guláš (polka z neho je už zjedená ach a tak dlho to robkala :D no hlavne, že schytal len samé chvály...sranda, a ja ho osobne moc nemusím), potom som robila divinku na hríbikoch a potom z toho výpeku, hríbikov a čučoriedok som urobkala omáčku a k tomu boli zemiačky opekané s bylinkami. Sladké som už nestíhala...tak vyčarujem niečo zajtra :-)
Keby sa dalo cez pc Vám trom podať porcie, tak by som Vám ich už dávno naservírovala a aspoň by ste okoštovali a možno si aj pochutnali :D ;-)

pan d.....však si minule spomínal, že už chceš skoncovať s cigaretkami ;-)) Zrejme pôsobia na Teba upokojujúco ;) Ja inak nefajčím (myslím cigaretky hehe :D ) nooo a keď ma nimi niekde núkajú a ja odmietnem, že nefajčím, tak kukajú na mňa ako na mimozemšťana :-))

Lost :-) Tak to si riadne prevetral toho svojho bieleho krásavca :-)) A to pešky ste toľko toho prešli?? :-o .. hehe, to keby ja musela, tak možno iba ak na bicykli a hafan by pekne vedľa mňa klusal :D
Nabudúce otvorím okno a keď zacítiš dáke chutné vône arómy, tak kľudne zazvoň....u nás sa vždy každý dobre naje :D To aby si od hladu neskolaboval ;-))

pan d.

Mne sa este nestalo, ze by som kupil prazdny karton. Ja som hulil jak Turek, tie slovenske cigy mi vobec nechutia, sorry producenti.

mate59

nie, som sa zle vyjadril,tá cukráreň sa volá U Krpálkú,Rotunda je vináreň.Ale ak by si tam šiel, varia tam dobre,ale môžeš sa najesť tam aj v Mexickej reštike,fakt to tam majú dobré.