Chlpky a pysky

Príspevok v téme: Chlpky a pysky
hmmmm

prosim vas chcela by som vediet ci aj vy mate na velkych pyskoch chlpky ale nie z vonkajsej ale z vnutornej strany,kde uz zacinaju male pysky.sice drobne ale su tam..a este by som chcela co by som mohla pouzit na lepsie oholenie,a nie aby ma to strasne bolelo a mala som vyrazky po oholeni,prosim poradte!dakujem

lucka22

Baby čo ste osprosteli??? Neviete, že chlapi to maju najnovšie radi, ked je to zarastené??? Nebudte blbe, neholte si pipinky.

monikaaa

kazdy pouziva na odstanenie chlpkov to co mu najviac vyhovuje.niekto sa neholi,niekto len z casti a niekto uplne.som rada ze ja taky problem z vyrazkami nemam :)

sukna100

Minister ti si pekny magor ved skus lizat chlpatu a zazijes ten pocit asi len 12 rocne decko co nevia ako vyzera.

kirka

ja take chlpky nemam,ale poradte,je lepsie sa holit alebo depilovat? Kazda sa iba holite?Depilacia nie je lepsia kvoli tym vyrazkam potom?Este som sa nedepilovala ale napadlo ma to,ze to moze byt lepsie.Co si o tom myslite?Mate skusenosti?Je to zdrave alebo radsej sa holit? Mne totiz proti tym vyrazkam potom nic nepomaha.

leanne

po oholeni nakvapkaj na tampon par kvapiek pletovej vody ale bez obsahu alkoholu!!!pretri oholene miesto a potom ked sa to zaschne pouzi detsky zasyp...malo by to byt v pohode