Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pisal si na zoznamke s inymi zenami

Príspevok v téme: Pisal si na zoznamke s inymi zenami
Betka132

Zoznamila som sa s muzom cez isty zoznamovaci portal. Rozumeli sme si, vsetko bolo super, mali sme spolocne zaujmy, rovnaky zmysel pre humor. Dokonca sme spolu uz boli aj na dovolenke, on mal naplanovane ze pojde sam do Talianska na 5 dni liezt po horach a pozval ma, ja, kedze tomu tiez holdujem som sla. Spali sme v stane v kempingu. Po dovolenke mi hovoril ze ma lubi a podobne blaboly. Ja som sa raz pozrela na jeho profil na tej zoznamke (nie je to azet, je to portal cisto len na zoznamovanie single ludi) a zistila som, ze tam stale chodi. Nepisala som mu nic, ale on videl, ze som ho pozerala a pytal sa ma ze preco. Som mu odpisala, ze len som si chcela este raz pozriet co vsetko vo svojom profile uviedol. On mi napisal, ze on uz ten profil zrusil, nechape ako je mozne ze tam stale je a ze nasiel mna, lubi ma, ziadnu inu zenu nehlada. O dalsie dva tyzdne som zistila, ze tam stale chodi. Byva dalej odo mna, preto sa nevidame casto (2 hodiny cesty autom) ale pisali sme si kazdy vecer na FB. On sa so mnou o 22 hod. rozlucil ze je hrozne unaveny a ide spat. A ja priznavam, vytvorila som si novy profil a spehovala som ho. Jak sa so mnou rozlucil a "isiel spat", prihlasil sa na zoznamku. Stale mal v profile napisane ze je single a hlada vaznu znamost. Ja som mu napisala z vymysleneho profilu a samozrejme chytil sa, hned sa o mna zaujimal a pytal fotku. Tak som sa mu priznala kto som a ze nech na mna zabudne. Najskor bol hrozne nasraty, nadaval mi, ze som ho len vyuzivala (na dovolenke platil vacsinou on, neprispela som mu na benzin ale on by tam aj tak isiel) a "z velkej lasky" mi daroval turisticku bundu, hoci ja som od neho nic nepytala. Tvrdil, ze ziadne dalsie zeny nehladal, ale nikdy nevysvetlil preco tam bol stale aktivny a pisal inym. Napisal mi, ze keby som den pockala, on si ten profil zrusi (samozrejme verim) a ze je chore ze ho sledujem a testujem. Na druhy den si ten profil naozaj deaktivoval, mne je to uz ale teraz jedno. Inak planoval so mnou dalsiu dovolenku este v septembri, zase taku turisticku. Prvy den mi pisal nasrate sms, potom sa trochu ukludnil a zase zacal pisat blaboly ze len mna lubi a ziadnu inu nechce. Preco ale potom chodil na zoznamku, v profile mal, ze je single a zoznamoval sa s inymi zenami? Co si o tom myslite? My sme si uplne perfektne rozumeli, preco to pokazil? Skusal, ci nenajde nejaku este lepsiu alebo ma chcel podvadzat?

Betka132

A tiez mi vadi, ze mi nadaval ked som mu na to prislo. Ja som mu nenadavala, pisala som mu slusne, aj ked som na to prisla. On mi vycital, ze som ho len vyuzivala. To ako ked mi zaplati pizzu alebo zmrzlinu a potom sa pohadame tak budem stale pocuvat ze ho len vyuzivam? A tu bundu co mi dal, ja som ho o nic neprosila. Urobilo mi to velku radost ze mi dal darcek, milovala som ho za to. Ale uz by mi nikdy ziadnym darcekom radost neurobil, lebo potom by mi to otrieskal o hlavu ze ho len vyuzivam? Uz by som od neho ani ziaden darcek nikdy nevzala. Som ja preto vadna?

Laurina22

Nudaaaaa.Ked uz takto chlapa nacapem tak si s nima spon dohodnem real stretko nech vidim ten priblby vyraz tvare ked tam uvidi mna a ne tu dotycnu...

Nudaaaaaaaaaaaaaaa

Betka132

Boli sme spolu naozaj velmi kratko, len nejak mesiac a pol. A ano, spali sme spolu, nevyzeral, zeby sa mu to nepacilo. Nemyslim si, ze ma naozaj lubil, hoci verim tomu, ze ma mal rad. Mozno len ja som taka vadna, ze ked uz si niekoho vyberiem a rozhodnem sa mat s nim vztah, ze uz si s inymi nepisem a nestretavam sa. Ze uz ineho nehladam lebo tento mi dokonale vyhovuje. Ano, spehovala som ho, viem, ze to nie je spravne. Ale suvisi to aj s mojimi skusenostami z minulosti. Tiez som sa pred par rokmi podobne zoznamila s jednym muzom. Jeho som na zoznamke vobec nespehovala, verila som mu. Ale po par tyzdnoch vyslo najavo, ze sa tam zoznamil este s jednou a zacal si vztah s nami oboma, pricom ani jedna z nas o tej druhej nevedela. Ja som ho nespehovala, on si nedaval dostatocne pozor. Vtedy som mu odpustila, s tou druhou to ukoncil. Ale bol to klamar a klamal ma aj neskor. Bol to zly vztah. Ja som mu potom uz nedokazala vobec doverovat, vzdy, ked mi nieco povedal, som si hovorila, ze urcite klame. Priznavam, bola som uz chora a paranoidna. Rozhodla som sa ten vztah ukoncit lebo som mu nedokazala vobec doverovat. Chcela som zacat s niekym, komu budem moct zas verit, kto ma nebude klamat, s kym budem stastna. A teraz toto. Mne na nom najviac vadi ani nie to, ze si pisal s inymi babami, ale to, ze mi klamal. Ze pisal, ze ten profil uz davno zrusil a pritom nan stale chodil. Ze mi vecer napisal ze ide spat a pritom tam isiel balit ine. Ako mu mam este niekedy v zivote verit?

sexicek

Ja to poznam, ja tiez chodim na badoo uz rok. Je v tom aj taka zavyslost. Proste si uz na to prostredie a na zoznamovanie tak zvykol a tak mu to robi dobre, ze sa toho nechce vzdat. Je to nieco ako choroba. To neznamena, ze Ta nemoze mat rad najviac na svete. Zober, ze je to nieco ako lustenie krizoviek. Mozno, ze vo svojich snoch stale este tuzi po nejakej princeznej. Ale aj to je normalne. Jedna vec je sny a druha vec je realita. Muz potrebuje zit v laske a mat sex so zenou. Ale potrebuje mat aj sny, ze raz, mozno, stretne tu najkrajsiu a najmilsiu zenu, ktora pre neho existuje na svete.

arman

Nebol si tebou este isty, tu istotu potreboval ziskat casom. Vztah sa buduje na dovere, mozno by si casom vybral teba. V podstate si mu neverila. Bez viery nieje dovera. Bez dovery nieje vztah.
Ked ides do vztahu s podozrenim, a druheho spehujes, nikdy ziaden vztah nevytvoris, lebo nemoze vzniknut dovera. Nedostali ste sa ani na prvu metu, skoncili ste niekde na nultej mete.

Leela333

vlaciky :D:D:D:D Vtipné...

Betka, ako dlho ste boli spolu? Pred tým výletom a pred tým ako povedal, že ťa ľúbi? A spali ste už spolu?
Tieto veci totiž neuvádzaš, a tak mám z príspevku pocit, že ste neboli spolu veľmi dlho (myslím stretávanie, nie písanie si), a tak trochu pochybujem o tom, že by ťa naozaj ľúbil. Skôr bola moja prvá myšlienka to, že sa proste snažil dostať ťa do postele a určite to skúšal aj u iných na tej zoznamke..

vlaciky

on ma pravdu. pokazila si to ty!

dneska ludia nevedia co chcu. ani on to presne nevedel, namiesto toho, aby si mu ukazala, ked si videla, ze ma pochybnosti, ze on chce vlastne teba a nie inu, tak si ho sproste spehovala.
samozrejme, ale ze prvotna chyba je, ked clovek nevie co chce, ale tu musime zacat sami od seba (odo mna). potom aj kazdy potrebuje lepsiu frajerku a lepsieho frajera hned ked sa objavi prvy prartnersky problem

sisisisisa

zoznamky su nato, aby sa ludia zoznamovali ale aj kvoli inym zase rozchadzali.
Mne sa vdaka azet rozpadlo manzelstvo.Na nete vsetko vyzera jednuduchsie, ruzovejsie bez problemov a pod. Teraz uz len s usmevom sledujem ako byvaly chodi na azet stale a co viem strieda "znamosti" z azet.
Jedno co viem, ziadna znamost zo zoznamok a v ziadnom pripade nie chlapa,o ktorom viem,ze chodi na podob. stranky.

BcMia

Ahoj, tiež si myslím že skúšal možno inú.. alebo to možno robil zo zábavky. Ale ťažko povedať, toto sú len názory. Ale ja si myslím že skúšal možno niečo lepšie, možno si chcel vyberať ale na toľko mu zasa záležalo na tebe že keď si ho odhalila tak ho to mrzí a stále ti píše že ťa ľúbi a zmazal sa z tade. Len či si nespravil nový nick to už nikto nevie.. Chápem to že si nahnevaná, tiež by som bola a asi by mi musel ešte dlho dokazovať že má o mňa záujem...