Mam taky problem , dnes som si nasiel taku mensiu gulku alebo hrcku hned vedla konecnika , trochu to boli , no ked sedim tak boli viac. Neviete poradit co s tym , ci s tym ist k lekarovi ????
Vopred dakujem za odpovede.
Konecnik?
podla mna je to obycajny zapaleny korienok chlpu:-DDD
hmm ja som to mal asi pred mesiacom ... snazil som sa to mat stale co najistejsie a asi po dvoch dnoch to zmizlo
To bude zrejme hemoroid, ak sposobuje prilis vele problemy, treba ist k lekarovi. Doporucila by som sa ale na to pozriet, hemoroid rozoznate volnym okom, je to taka zila, akoby uzlik. Vygooglit v pripade potreby. Ak to hemoroid nie je tak k lekarovi co najskor.
to bude hemoroid, ono sa to vstrebe
Jessi, mozes mi popisat situaciu, ako sa komar zavrtava medzi polky zadku az ku konecniku?? Zlyhava mi totiz predstavivost.
Dobrý deň.
Choďte s tým k lekárovi, pre istotu, no nechcem strašiť, môže to byť úplná banalita - na príklad uštipnutie vedľa konečníka komárom, môže to aj bolieť, aj svrbieť. Ale môže to byť aj niečo závažné, napríklad rakovina hrubého čreva a konečníka, aj nemáte iné príznaky, treba zájsť za lekárom. A je tá hrčka / guľka červená či taká, ako koža?
Dovidenia.