Mám prolém,užívala som 4 aj dačo roky antikoncepciu,vysadila som ju prvy mesiac mi prišiel menses normalne,ale tento mesiac uz vobec,meška mi to viac jak dva týždne.Tehotná niesom robila som si testy,žeby ovplyvnila antikoncepcia nejako moj menses??? Alebo mám lenive vaječniky?
Vysadenie antikoncepcie
Mne sa napr. po vysadeni antikoncepcie uz cyklus nikdy do normalu nevratil. Dnes lutujem, ze som to brala...
neboj sa, je to v poriadku. Chce to aj 3-4 mesiace kým budeš mať znova pravidelne. :)
ten prvy mesiac po vysadeni je to este presne, lebo este hormony ucinkuju, ale uz neskor je normalne, ze to bude skakat, aj ked mne sa to po case upravilo pekne, cize som mala pravidelne aj bez antikoncepcie, ale nastastie menej casto :)
áno, pokým sa ti to ustáli, chce to čas .. a trpezlivosť.. takže je to uplne normálne, budeš mať teraz cyklus dosť kolísavý
bola som aj u gynekologa.Mal naneštastie dovolenku.Ved hádam by som už tak skoro nemohla byť tehotná,i ked sme si davali pozor s priatelom.
Ahoj, môže sa stať že po vysadení sa ti rozhádže cyklus, ale časom sa ti to dá znova do normálu.