Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sampon a kondicioner

nathalia09

zuzi,ja mam tiež hnedé vlasy a mávala som ich suché,ale tie oleje mi pomohli-možeš si dat aj olivový,alebo skus v DM-ja som este z DM nekupovala.Vraj argánový je výborný.

zuzi45

Baby teraz citam vas dialog,a mam podobne vlasy ako nicolette,strasne suche,konceky poskodene...mam ich vsak tmavo hnede,nie blond a kucerave. Inak k tym olejom-da sa kupit aj v drogerii? A nemasti vlasy? Moje vlasy su strasne mastne,kazdy den ich umyvam,pretoze sa inak neda,preto sa pytam. Skusim sa zaregistrovat na tu stranku,no dnes nie,pretoze som na mobile..

nathalia09

vela rád som získala z tej stránky,ale aj odtial samozrejme,tak ked chceš zaregistruj sa tam,aj tam je forum-najdeš ma pod nickom-megi118,možeš vidiet mooje vlasy

nicolette

mám dlhé blond vlasy s tendenciou k lámavosti a strašnej suchosti... tú stránku nepoznám, ale o tých olejoch som čítala, že sú veľmi blahodarné k poškodeným vlasom... mám prirodzene husté vlasy, ale sama na sebe pozorujem, že sú už akosi redšie ako bývali, keďže mi aj padajú.. ach jaj :)

nathalia09

vlasy sa mi o dost polepšili,a ked som začala používat oleje,všimla som si,že vlastne ja mám pekné vlnité vlasy.Som vdačná olejom.Ten pomáha oživit vlas.