Chcela by som sa opytat,ci je lepsie mat sampon a kondicioner rovnakej znacky alebo je to jedno a moze to byt aj rozdielnej? Plus mate niekto skusenosti s dobrym kondicionerom na poskodene vlasy? Dakujem za odpovede.
Sampon a kondicioner
no,si šikovná,aj si ma našla??
zuzi,ja mam tiež hnedé vlasy a mávala som ich suché,ale tie oleje mi pomohli-možeš si dat aj olivový,alebo skus v DM-ja som este z DM nekupovala.Vraj argánový je výborný.
Baby teraz citam vas dialog,a mam podobne vlasy ako nicolette,strasne suche,konceky poskodene...mam ich vsak tmavo hnede,nie blond a kucerave. Inak k tym olejom-da sa kupit aj v drogerii? A nemasti vlasy? Moje vlasy su strasne mastne,kazdy den ich umyvam,pretoze sa inak neda,preto sa pytam. Skusim sa zaregistrovat na tu stranku,no dnes nie,pretoze som na mobile..
už som sa registrovala :-)
je to česká stránka,ale sú tam aj slovenky
dlouhe vlasy.cz
aká je tá stránka? napíš link
vela rád som získala z tej stránky,ale aj odtial samozrejme,tak ked chceš zaregistruj sa tam,aj tam je forum-najdeš ma pod nickom-megi118,možeš vidiet mooje vlasy
mám dlhé blond vlasy s tendenciou k lámavosti a strašnej suchosti... tú stránku nepoznám, ale o tých olejoch som čítala, že sú veľmi blahodarné k poškodeným vlasom... mám prirodzene husté vlasy, ale sama na sebe pozorujem, že sú už akosi redšie ako bývali, keďže mi aj padajú.. ach jaj :)
vlasy sa mi o dost polepšili,a ked som začala používat oleje,všimla som si,že vlastne ja mám pekné vlnité vlasy.Som vdačná olejom.Ten pomáha oživit vlas.