mám 13 a stále ešte namám prsia všetky baby okolo už majú normálne prsia len ja nie nepoznáte niečo čím by bol ten rast rýchlejší niečo to je jedno čo ale už mám z toho nervy prosím pomoc niaku radu :)
Mám malé prsia
jedzte vela fazule a zatial so vypchajte podpiny ponoskami.
preboha ta dnesna mladez je uplne retardovana??? 13-rocne nosia vypchavky a ked zistia, ze nejaka z nich ma male prsia, tak sa jej vysmeju, vymyslia jej ponizujucu prezyvku a bude pre nich uplna nula??? a z horcice urcite nenarastu, to je tiez riadna kravina.
mozno sa pousmejete ale moja dcera ked mala trinast rokov tiez nariekala ze ma male prsia a manzel jej vravel daj si horcicu teraz ma dvadsat a je tenka a prsia riadne ze by z horcice ale nerobim si srandu skus
Ahoj. Ja mám 13 rokov a taký istý problém ale ešte horší. Lebo cez zimu som nosila vypchávky ale teraz cez leto sa ideme kúpať a ja neviem ako to mám spraviť s. lebo s babami sme si kúpili plavky bez vypchávok a sme sa dohodli že si ich dáme. Ja mám depku, lebo ak zistia že nosím vypchávky tak mi vymyslia dajakú sprostú prezývku a ja zas budem tam kde som bola bez vypchávok úplná 0. už som vyskúšala všetko ale nič. Dokonca som si vzala aj tabletky ktoré mama používa na zlepšenie prs ale nič. Som zúfala ak by ti niekto napísal a tebe by to pomohlo tam mi ti pošli. PLS inak drž sa ved raz ich budeme mať veľké.
wreck, no keď sa to berie z tohoto hľadiska... :D
:)
moja kamaratka do 17 rokov prakticky prsia ani nemala ,len bradavky vsetci sa jej vysmievali..a v 18rokoch jej narastli a ma ich velke a pevne..kedze mas 13 tak sa nemas coho bat mas este 6rokov nato aby ti mohli narast..a zalezi aj natom ake ma prsia tvoja mama,babka atd:)
Tiež si myslím, že je ešte skoro riešiť prípravky ako urýchliť rast pŕs :) Nerieš okolie, kto aký je, ty si jedinečná, ešte sa len vyvýjaš, vývoj ženy je ukončený približne vo veku 21 rokov ak sa nemýlim :) dovtedy máš dosť času zaoberať sa kamoškami a inými vecami vhodnými pre tvoj vek ;)
wreck, robili sme si o teba starosti
jasne, je mi vyborne. prave som sa registroval a do povolanie / profesia som dal 'pacient'. tak co by ste asi tak cakali? ;)
slecna napisala, ze jej je jedno co, tak som dal na vyber a s napatim cakam na vysledok tohoto myslienkoveho experimentu, idealne aj s 'lessons learnt' pre zadavatelku temy. tak mi to tu baby nekazte! :)