mám 13 a stále ešte namám prsia všetky baby okolo už majú normálne prsia len ja nie nepoznáte niečo čím by bol ten rast rýchlejší niečo to je jedno čo ale už mám z toho nervy prosím pomoc niaku radu :)
Mám malé prsia
Tak na rast pŕs sú dnes rôzne tabletky ,ktoré ale neodporúčam pretože riskujete rakovinu prsníkov. Ale sú aj rôzne pottraviny ,ktoŕe stimulujú rast pŕs ako napríklad sója pretože obashuje izoflavóny ,ktoré su chemicky podobné estrogénom a aj preto treba papať tofu :) ,mlieko,fenikel,rasca,čínske bilinky(sladké drievko) a hlavne tuky a proteíny :)
Som chlapec a poviem vám dievky že malé prsia su supeer.....samozrejme na prsiach nezáleží ale na tom aké je dievča ;)
Ahojte ja mám trinásť a tiež nemám žiadné prsia a to doslova žiadné spolužiak sa mi stále vysmieva že som ako stena a v triede sme len 4 aj so mnou a len já jediná nemám žiadné prsia .
Takze mile moje dievcata,ja viem ze by ste chceli mat uz prsia,ale kazda z vas je ina,aj ako vase kamaratky,ktore prsia uz maju :-) vobec sa nad tym netrapte,kazdej sa vyvinu,take ake mate mat! Ja som tiez vo vasom veku 13stich nemala velke poprsie,tiez mi to vadilo,ale zmierila som sa s tym. Mamka ma vzdy upokojila,ze mi narastu.... pritom som vedela,ze ona v trinastich bola v tomto vyspelejsia, tie prsia uz mala :-) vsetko zavisi aj od genetiky. Teraz mam 28 rokov a mam poprsie-jedničky. Som spokojna s nimi,ako narastli, pacia sa mojmu partnerovi a hlavne ze su obe zdrave. Preto dievky nedajte si natlacit do hlavy kaleraby ohladne prs,kedy narastu a akej velkosti budu, zalezi od mnohych faktorov a ako to mate predurcene od Stvoritela z hora :-) Drzte sa :-)
ahojte mam 15 teda za 2 mesiace uz 16 a vobec nemam prsia..Čo mam robit aby mi narastli?
Ahoj, ja mám teraz 13,,,som 7.-mačka,, v 6. ročníku sa mi chlapci vysmievali že nič tam nemám, nazívali na pravítkom,, v 7. mi tak narástli že ma chce každý chlapec, :D tak že tak nič tam nemáš ? Daj si väčšiu podprsenku,, daj si velký vístrih a bude super !!!! VER MI, vem ako sa cítiš !!
Počuvaj ak sa ti kamošky budu smiať zato ake máš prsia a budu ti vymýšľať všelijake prezývky tak to potom niesu kamratky :/
Mám tiež 13, a akurat ti môžem poradiť, čakaj :) oni ti narastú, ale musiš im dať čas :)Ide aj o to aké prsia ma tvoja mama, babka atd.
Dona ked chces aby sa ti telo vyvijalo normalne, tak sa v prvom rade zbav anorexie. Nevyvinu sa ti poriadne ani organy a nejake prsia su potom uz druhorade. A ake prsia chces mat vlastne v 12-tich? Vsak si este decko! Hraj sa s babikami, lez na stromy, hraj sa vybijanu ale prestan riesit velkost svojich prs!
ja mam 20 a malé prsia a zijem, to či ti narastu neovplyvnis ničím, a vobec nie hlupimi tabletkami, v mojej rodine maju všetci ,VSETCI, velké prsia ...okrem mna... ale mame vraj narastli take až po porode..