Albertová - myslíte, že mám ešte šancu?

Príspevok v téme: Albertová - myslíte, že mám ešte šancu?
miau2000

úplne náhodou som sa dostala na toto fórum, hľadala som na nete nejaké informácie o liečiteľke albertovej. všimla som si, že ju tu mnohí poznajú, tak snáď by mi niekto z vás vedel poradiť:
ide o to, že pred dvomi rokmi som k nej bola objednaná na celkové vyšetrenie. ale práve v ten deň som sa pohádala s priateľom a potom sme sa aj definitívne rozišli. bola som veľmi rozklepaná a na to vyšetrenie som neišla. asi som sa mala aj ospravedlniť, ale nemala som na to ani pomyslenie. potom som jej napísala a ospravedlnila sa a požiadala o náhradný termín. dala mi ho ale až o niekoľko mesiacov, neviem či z trucu alebo nemala skôr. keďže to bolo až tak neskoro, tak som na to zabudla a zistila som to až v ten deň v diári. už by som to ani nebola stihla, tak som jej tentokrát zavolala a vyhovorila som sa, že som mala úraz a nemôžem prísť. mala som ale pocit, že tomu neverí, možno cítila v mojom hlase že si to vymýšľam, to neviem. potom som sa jej už radčej ani neohlásila, lebo som mala z toho celého blbý pocit. nedávno som sa dozvedela, že ona do svojej ambulancie v bratislave chodí odniekiaľ z iného mesta, že tam nebýva a dokonca vraj si vždy volá iba jedného človeka v jeden deň. to je dosť blbé, lebo vlastne aj v mojom prípade prišla zrejme do roboty zbytočne. teraz sa k nej chcem znova objednať, ale tentokrát by som už určite na vyšetrenie išla. len netuším, čo jej teraz už tretíkrát napísať. ak mi už neverí, tak je to dosť blbé, ale priznám sa, že nemám odvahu jej o tých dvoch predchádzajúcich razoch povedať pravdu. mám ale zdravotný problém o ktorom viem, že veľmi úspešne lieči a ja sa s ním trápim už niekoľko rokov. myslíte si, že by si to mohla pamätať, keď je odvtedy už tak veľa času? ja viem, že som sa nesprávala práve ukážkovo, ale každý z nás si predsa radšej niečo vymyslí alebo sa vyhovorí na niečo závažné keď niečo prestrelí. to už je v našej povahe, podľa mňa sa tak správa z času na čas každý. rada by som k nej zašla, ale teraz neviem mám sa tváriť, že sa nič nestalo, alebo sa jej mám znova ospravedlniť? pýtam sa preto, lebo by som to nerada pos-rala, keďže fakt sa už teraz u nej chcem liečiť. ak zvolím blbý prístup, tak mi nedá termín. takže si to chcem nejako zazichrovať.
tí čo ju poznáte čo si myslíte, aká taktika je v tomto prípade najlepšia?

Pani domáca

MOireal, ja keď som začala chodiť k môjmu psychológovi tak mi dal podpísať podmienky. Termín môžem zrušiť najneskôr tri dni dopredu. Ak zrušim neskôr, tak platím 50 percent z celkovej sumy, lebo vraj to si už nedokáže ten termín obsadiť. Ja som to preto ešte radšej nevyužila, takže termíny neruším a chodím podľa dohody. Súkromný psychológovia nemajú radi keď im niekto nepríde. A pritom majú za deň veľa pacientov takže tam určite nesedia len tak bez roboty. Je to síce iné než to o čom píše zakladateľka témy ale nakoniec aj ku kozmetičke keď by som neprišla na dohodnutý termín tak stratí vlastne zárobok. Veď ten prázdny čas už nevyužije.

Moireal

Bud rada, ze ti este nezauctovala pokutu zato, ze si ju zbytocne prehnala do roboty. U inych musis hlasit 24 hodin dopredu ze rusis termin. Nuz ak si sa dvakrat na to vybodla,tak sa necuduj, ze ti potom neverila. Je to od teba dost drze a ja by som sa necudovala, ak by ta uz nevzala. Na tvojom mieste sa ospravedlnim a poviem skutocne dovody. Oplati sa k nej byt ferovy a uprimny. Myslim, ze ona ferova je.
A z trucu ti urcite nedala termin o par mesiacov. Ved ked berie jedneho cloveka denne, tak ma asi objednanych dlho dopredu.

Pani domáca

Ano, každý sa občas na niečo vyhovorí ale teda klamať psychológa neni asi moc štastná volba. Pani Albertová má ale božskú trpezliovosť tak možno že ťa objednajú aj tretí krát.

kafe

nevymýšľaj kraviny, objednaj sa ku nej a choď na dohodnutý termín. Bodka. Akékoľvek klamstvo ona prekukne ľavou zadnou (nezabúdaj, je psychologička). Tak pokiaľ nechceš zo seba urobiť debila opäť, minulosť radšej nespomínaj a snaž sa prísť na dohodnutý termín včas. Ale POZOR! Ona nemá povinnosť ťa vyšetriť a môže ťa i odmietnuť - premrhala si už dva termíny na vyšetrenie a ja by som sa jej teda vôbec nedivila, keby ťa odmietla. Žiadna taktika ti nepomôže.

vichrica

toto nechapem co uz sa tu ludia pytaju na tomto fore. aku reakciu na toto cakas? tak jej napis a objednaj sa a uvidis co sa stane. to nemate ludia vobec uz odvahu nieco urobit bez toho, aby ste sa pytali druhych ci ano alebo nie?
a paci sa mi, ako si napisala, ze asi Z TRUCU ti dala termin az o niekolko mesiacov. to urcite...