Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Varikokela - Urológia

Príspevok v téme: Varikokela - Urológia
Peťko2

Zdravim vospolok,

30.Augusta som objednaní uroglógovi,asi kvôli varikokele.Zatial,len na vyšetrenie či mi to potvrdí alebo nie.Už dnes ma pobolieva to ľavé vajíčké,nie moc ale cítiť to.Chcem sa Vás spýtať,ked ste tam niekto prišli,a potvrdil Vám to.Čo Vám povedal,alebo Vás už rovno poslal na urológiu ?

Ďakujem.

vvvvvvvvvvv1

Dobrý den, nasiel som si pod lavym semmenikom (nie na nom) niaky objekt velkosti 2cm pozdlzne je meky na dotyk ma to neboli, mam to aj pod pravym semennikom len o dost mensie tak chcel by som sa opytat ci je to normalne alebo by som mal vyhladat doktora. Za odpoved Vam vopred dakujem.

baklava

Z prehrievania semenníkov akurát tak možno neplodnosť. Určite nie impotenciu.Pokiaľ Ti toto narozprával urológ, tak je to fakt šašo.

PhoeNiX

Lepsie prebehnut dve operacie ako riskovat impotenciu z prehrievania semennika.

hydrokela sa objavila po roku a vtedy bola aj operacia.

baklava

to PhoeNiX:
Tak to Ti teda fakt silno pomohli, len čo je pravda. Aspoň tí, čo majú viac rozumu ako si mal Ty, zvážia svoju účasť v tejto lotérii.

PhoeNiX

Ja som si varikokelu nasiel sam. Siel som k urologovi, ten ma prehmatal a povedal, aby som prisiel za dva mesiace na kontrolu. Ked som prisiel po tych dvoch mesiacoch, tak ma prehmatal a rovno ma odporucil na urologiu v nemocnici kde som sa dohodol na operacii. Samozrejme, vtedy este na SS som si to dohodol tak, aby som co najdlhsie vynechal skolu :D

Operacia prebehla v kompletnej anestezii, v oblasti pubickeho ochlpenia mam cca 5cm jazvu. Po operacii som bol trochu poopuchany, trochu to tahalo (kedze ta koza sa pri stati natahuje) ale inak to bolo OK.

Nasledkom tejto operacie sa mi vsak vytvorila hydrokela co je v 90% normalne.

Jolik

ahoj , mal som varikokelu , hanbil som sa ist ku doktorovi no nakoniec mi to zistil , nastastie som bol len v stadiu ked ma to jemne pobolievalo , ten ma poslal ku urologovi ktory ma zoperoval , bola to kratka operacia na bruchu mam malu jazvu