tiez hovorite svojmu partnerovi aky je super a ze nechapete ze ho byvala nechala??? mne to uz povedali tri a dve z toho sa tvaria ze ma nepoznaju a cakam kedy sa tak bude tvarit tretia :)... je to normalne ze take nieco hovoria?
Otazka na zeny
Nie, nehovorím mu to... s partnerom sme spolu už dlho a tieto veci sú mňa pasé.. Určite mu poviem, že je skvelý a môj poklad ale tým to končí...Keď tí dvaja nájdu súlad tak není prečo sa baviť o minulých vzťahoch a vyťahovať veci, ktoré majú ostať v zabudnutí...
Ja som to priatelovi povedala raz a on mi aj odpovedal, prečo ho nechala. On je zložitá povaha a niekedy potrápi aj mna a ona bola rozmaznaný fracek a ked nebolo po jej, už bolo zle. Nebavíme sa často na túto tému, nie je už dôvod.. Ale mne niekedy priatel tak povie, že nechápe, čo na nom baby vidia (lebo po nom dost letia) a vtedy mu poviem, prečo a trošku mu pošteklím ego :)
Ale mne už tiež niektorí povedali, jak ma mohol bývalý opustiť atd, pritom ma zas tak dobre ani nepoznali...
Hlúposť,
téma " bývalá " je pre mňa tabu, nezaujíma ma.
Partnerovi do análu týmto spôsobom neleziem, poznáme sa dostatočne dlho, aby sme vedeli čo nám navzájom prekáža alebo naopak vyhovuje. Neprovokujeme sa, nehádame, tolerujeme sa a navzájom podporujeme. Klape nám to už roky po všetkých stránkach . Je môj a to mi stačí... a pravdepodobne mne vyhovuje práve to, čo tej predo mou prekážalo.Platí i opačne .
Takže ide len o to, aby sa práve tí dvaja správni ,čo do seba zapadajú ako puzzle našli. Simple ne ?
cítia sa ako vítazky, že ťa dostali
ale je to blbosť podla mna, načo spomínať a porovnávať ...
podla mna takto:
faza I. ked ti to hovoria, myslia to vtedy uprimne
faza II. ako ta tak blizsie spoznaju, tak zacinaju chapat tie tvoje byvalky
faza III. nakoniec sa tiez radsej tvaria, ze ta nepoznaju :DD
ja mu hovorim ze je uzasny, lebo si to tak myslim... ale nespominam jej byvalu nikdy... jaj a neplanujem ho nechat :P