tiez hovorite svojmu partnerovi aky je super a ze nechapete ze ho byvala nechala??? mne to uz povedali tri a dve z toho sa tvaria ze ma nepoznaju a cakam kedy sa tak bude tvarit tretia :)... je to normalne ze take nieco hovoria?
Otazka na zeny
zeny casto nechapu preco ich frajera nechala byvala.. ale muzi sa vacsinou zvyknu po case chodenia zmenit (nevravim ze zeny nie) a uz to je uplne ine... potom na teba asi nazor zmenia.
Ovecka a bud rad, ze sa tvaria, ze ta nepoznaju. Horsie by bolo, keby ta furt otravovali.
A k Oveckovi, sice ta nepoznam, ale takto cez net na mna posobis namyslene, pripadne sa snazis byt dokonaly, perfektny, lebo co by ludia povedali... Tuto zlu vlastnost mysleli tvoje byvale frajerky?
Maomam, s tvojim poslednym pripevkom suhlasim. Az mi je niekedy zle z tolkej falosnosti a lezenia do zadku, len aby si niekoho ulovila. :((( A kedze na zaciatku vztahu klamala, neskor zacinaju problemy.
moj nemal byvale :)))
no tak to je jasné, pre mňa by to tiež bolo možno príjemné počuť od priateľa, že ako je to možné, že ako taká "super žena" mohla dostať kopačky :) ale nepotrpím si na to, minulosť neriešim :)
niektore baby sa ale dost pchaju do zadku, liskaju sa, sleduju svoj zamer ;-) a chlapi su jesitaci, veelmi radi si vypocuju na svoju adresu, ze su uzasni a jedinecni
ja mu to nevravím, lebo vždy to bol on, kto ukončil vzťah :) ale z princípu si myslím, že je hlúposť rýpať sa v minulosti partnera a riešiť to
A nebude to tým, že ťa ešte krátko poznajú :D.....Možno, keď ťa spoznajú lepšie, pochopia :D.
0vecka, nevyberas si ty nahodou podobny typ zien? ;-)
K tvojej otazke, nie, este som to nikomu nepovedala.