Dvaja super chlapi

Príspevok v téme: Dvaja super chlapi
lorinnes

Som asi 2 mesiace po rozchode a povedala som si že teraz nebudem nikoho cielene hladat...ale čo sa nestalo..nová práca v ktorej som spoznala hned 2 užasnych chlapov, s obidvomi si hrozne dobre rozumiema pozvali ma na rande (oni sa nestretavaju v praci mozno o sebe ani nevedia). A ja netušim čo robit...viem že ked začnem s jednym 2. bude urazeni a fakt nechcem prist ani o jedneho, tak dobre si s nimi rozumiem :( čo by ste robili?

lorinnes

Voso ja by som si tiež myslela že to je zavideniahodne ale nie je veru :/ akože super je o mna zaujem ale viem že ked dam šancu jednemu tak druheho akoby stratim..dnes som zistila že sa poznaju aj celkom :/ ale dakujem velmi pekne za rady :) Naozaj potrebovala som počuť niečo milé :)
milli nechcem to moc konkretizovať odkial som ...blizko BA :) ono to je take dost nahodne že sa mi takto po(ne)šťastilo...
niekedy o babu nikto ani nezakopne a potom hned aj dvaja

Voso

Milli11 - to si z akého mesta? Nezdá sa mi, že by bolo reálne to čo píšeš. Asi máš jednoducho smolu, alebo pôsobíš tak sebavedomo, až sa ťa chlapi boja:)

Hm?

milli11

Super! Aj mmna si tym potesila! Takze predsa len existuju muzi, co sa nehanbia zenu niekam pozvat. To kde taki ziju, prezrad, ;) Lebo v mojom okoli asi ziju len taki, ktori toto nevedia. :(((

Voso

Teoreticky by si aj mohla ísť na kávu z oboma, veď keď to uvedieš na správnu rovinu, že je to v rámci kolegiality a obidvom to aj povieš, aby ti nezapaľovali hneď na prvom stretku romantické sviečky pod nosom.. Napríklad choďte po práci.. To je taký neutrálny čas. Po prvom stretku hneď zistíš povahu jedného aj druhého a môžeš sa zariadiť podľa seba. S kým sa stretneš aj druhý krát. samozrejme nemal som na mysli z oboma naraz, ale postupne:-)

Toľko môj názor.. Samozrejme si v závideniahodnej situlácii,)

Magy

lorinnes - nevidim dovod, preco by si nemohla ist s hociktorym z nich na kavu, ale zatial by som bol zdrzanlivy ohladom zacinania vztahu alebo davania sance niektoremu z nich. budes musiet svoje nadsenie zbrzdit. si nadsena z oboch a pritom je to len povrchne poznanie na zaklade niekolkych stretnuti, pohladov, konverzacie. necele 2 mesiace je prikratko na to, aby si kohokolvek spoznala dost dobre na to, aby si sa mohla definitivne rozhodnut. daj tomu este par mesiacov a uvidis sama, ako sa vztahy vyvinu.

fero11111

hod si kockou je pekne ze niesi svina a nerobis to tak ze chodis naraz s oboma alebo ze budes jedneho tahat za nos fakt netusim co poradit

lorinnes

Nehovorim ze ich lubim..proste obaja su strasne super a neviem ktoremu dat sancu :/ o nejakom lubeni je tu skoro hovorit