Tehotenstvo

Príspevok v téme: Tehotenstvo
648947

Ahojte.
Ja vlastne nemám problém, iba sa chcem spýať či je na tom niekto rovnako ako ja.
Mám 17 a mám úplne iné hodnoty ako moji rovesníci. Prvá je pre mňa rodina,priateľ,potom škola a tak ďalej ale..... ja proste chcem dieťa.
Túžim po ňom už asi od 15 rokov, je to krásne keď sa vám narodí taký malý zázrak. Proste závidím tým čerstvým mamičkám s dieťatkom v kočíku ale...viem že musím najskôr doštudovať, nájsť si prácu atď...Mám priateľa už 2 roky ( je medzi nami trochu väčší vekový rozdiel).
Viem že som na všetko pripravená ale viem aj že živenie takého dieťatka je náročné.
Je tu niekto taký ako ja? Mohli by sme pokecať... :)
PS. ale inak som normálna.. :D

648947

Miška
ahoj, ak chceš tak mi napíš svoj mail... :) alebo mi napíš na 648947@centrum.sk

M 25
ahoj no každá to asi vníma inak, ja mám aj ten materský reflex uplne úžasný, ked som niekde a je pri mne dieťa a ide spadnúť alebo tak, tak už už idem za ním aby si neublížilo a mamičky potom na mňa pozerajú ako na debila... :P

Nicextra
ja deti zbožňujem, som aj na pedagogickej škole takže deti to je moje.. :)

nicextra

Tak aj ja poznám veľa žien, ktoré majú viac ako 25 rokov a tiež sú toho názoru, že deti im vadia:) Presne tak, každá sme iná :)

M 25

sranda, každá žena je iná .. ja mám 25 a vôôôbec ani zdaleka netúžim po dieťati .. a pravdou je, že mi deti hrozne vadia :D

Miška

Ahoj, tak to je krásne, že túžiš po bábätku. Som na tom podobne. Bola by som veľmi rada, keby sme sa skontaktovali a ,,poklábosili" o tom viac :) Pekný deň :)

648947

Myslíš že by si dnes práve otehotnela?
Ak by sa to stalo mne tak by som sa asi v prvom rade hróóózne potešila ale aj by som sa bála reakcie rodičov, predsa ešte len nemám 18 a živia ma... a tak..