Žiadosť na doplatenie výživného

Príspevok v téme: Žiadosť na doplatenie výživného
vieroslavas

Dobrý večer,prosím Vás chcela by som napísať žiadosť na súd o doplatenie výživného,len neviem ako sa píše taká žiadosť.Bývalý muž podal o rozvod v roku 2005 a až teraz 6.8.2012 mi prišlo rozhodnutie,že sme rozvedený,od toho roku 2005 mi neprispel ani cent.Teraz žijem s druhom a máme spolu šesť detí a vlastne sa stará aj o syna,ktorého mám s bývalým.Možno aj preto sa rozvod ťahal sedem rokov,lebo stále sme chodili na pojednávania o zapretie otcovstva a určenie mena.Ďakujem za odpoveď.

ezuva

prečítaj si zákon o rodine, je krátky, už si to presne napamätám (skúška bola dááávno), ale tam je to určite napísané! :)

ciklamenka

ahoj, čo je vlasne v rozsudku ohladom výživného? nemala si ani predbežné opatrenie ohľadom výživného? mal nejak určenú sumu na výživné? lebo ak si mala nejaký rozsudok ktorým mu bolo určené výživné, tak môžeš rovno podať trestné oznámenie za neplnenie povinnej výživy.

[zruseny17]

podstatne je od ktoreho dna mu sud urcil vyzivovaciu povinnost...ak ti ma platit az pocnuc dnom nadobudnutia pravoplatnosti rozvodu tak asi ti nevznikne narok na ziadne doplatenie...ved v rozhodnuti kde mas napisane kolko ti ma ex prispievat to mas napisane...a ak by ti mal nieco doplatit bolo by tam aj to...

pan d.

Ak neplati, tak je nezodpovedny alebo neschopny platit. Podla mna mu ide len o to, aby neplatil. Taki ludia su podla mna kurvy vychcane, nic viac. Ja platim na syna trikrat viac nez mam urcene sudom, ale dam mu este viac. Ja svoju krv nikdy nezapriem.