Konala som zbrklo a klamala som.. teraz neviem co robit..

Príspevok v téme: Konala som zbrklo a klamala som.. teraz neviem co robit..
TinaCK

Zdravim.

Mam 13rokov. Ked som bola mensia moji najblizsi umreli. Dva roky som sa s tym sama trapila a nebola som sa schopna usmiat a skoro ani slovo som zo seba nedostala. Od tych prisernych dvoch rokov presli uz dalsie dva a ja som sa naucila zit. Myslim ze som teraz pomerne skromny a slusny clovek, vyspelejsi od mojich rovesnikov. Ucim sa viac-menej dobre. Tak dve dvojky.. pohoda. Uz dlhodobo mam jednu brigadu, daco cez rok. Momentalne ma poverili ako hlavou tej spolocnosti. Prejavom aj vyzorom mi zvyknu ludia tipovat tak okolo 17rokov. Zacala som nenavidiet svoj vek, lebo ak sa ho ludia dozvedeli, niektorych spravanie sa zmenilo o 180 stupnov a hadzali ma do jedneho vreca ako dieta, bez toho aby ma spoznali a vedeli aka som. A ti co ma poznaju, si myslim teda, ze ma maju velmi radi a vobec nevidia ten rozdiel medzi nami. (vzdy som sa bavila so starsimi ludmi, s mladsimi som si tolko nerozumela )..a teraz k veci:

Kedysi som poznala jedneho muza... bolo to asi pred piatimi rokmi, ale on si ma nepametal. Teraz sme sa stretli znovu a dost sme sa zacali bavit. Uz to bude asi stvrt roka.. milujem ho, a z toho co mi hovori si vyvodujem ze aj on citi nieco ku mne. Jedneho dna sa ma spytal ze kolko mam vlastne rokov.. a povedal "18?,19?, 20? tak nejak?".. a ja som mala strach ze ak mu poviem pravdu ma odstrci. Bolo pre mna priam nemozne si predstavit ze by odisiel odomna. V tom strachu som konala zbrklo a povedala som mu ze 17. (on ma 19).

Viem bola to velka chyba takto mu klamat.. ja ho strasne milujem, neviem si bez neho uz ani predstavit zivot. Nechcem byt taka sama aka som bola pred tym, i ked mam vela blizkych priatelov, chybal by mi tam.. Je mi jasne ze mu budem musiet povedat jedneho dna pravdu.. ako to spravit ale nech mi odpusti? ja viem ze to bola velka chyba a moze tym vo mne stratit doveru, to mi nemusite hovorit, budem si to vycitat aj bez toho aby ste mi to povedali vy.. ale co je lepsie, strhnut naplast a povedat mu to hned teraz, ked ma mozno nema tak rad ako by ma mal za par rokov? kedy je vacsia sanca ze mi odpusti???

Pomoc ;(

swistica

hm, a nie je to nahodou tak ze brigadovat sa moze az od 15? Mam pocit ze je to vymyslena tema. :-)
Ak nie, tak v kazdom pripade mu povedz ze este nemas 15 aby ho nezatvorili za pedofiliu

TinaCK

A janushka25.. neverila by si, ale utrpenie je citat tvoje komentare. Narodila som sa sice v SR ale hned na to som odisla do Nemecka. Na Slovensku zijem necele 4roky. A 5tky z diktatov rozhodne nemam. Ucim sa na jedna-dva kebyze citas lepsie. A na toho trenera mam aj licencku. Fascinuje ma ako dokazes mat predsudky voci inym a hovorit ze hruza ako pisem a podobne. Mam smutok na dusi z takych ludi ktori hovoria skor nez premyslaju. Nemas ponatia o tom aka som a ani cim som si presla. Stavim sa ze si vyrastala v naruci rodicov obklopena laskou a nehou a aj ti to prajem, lebo pocit "byt sam" je ozaj zly. A ak si takto nevyrastala by ta to malo poznacit a mala by si byt urcite viac empaticka ako posobis..

Nehovorim, mozno si super zena len sme sa nezhodli v nazoroch, ale ja tie tvoje tolerojem tak bud tak dobra a tolerujem aj ty moje.

TinaCK

Som hlavny trener ked vas to tak velmi zaujima. No, na tom ale nezalezi. Namiesto toho aby ste mi poradili ma akurat zhadzujete, coz nie je vobec prijemne. Neziadala som vas o to aby ste ma vysmiali ziadala som o pomoc. Nepoznate ma, nieste v mojej situacii a ani sa ju nesnazite pochopit. Nechcela som aby ste ma psychicky deptali este viac nez som, tak si prosim usetrite nepekne poznamky. Koniec koncov, aj tak vdaka za nazor, zelam pekny den.

janushka25

ja40...Čítať tie jej súvetia je neskutočné utrpenie. Má extrémny problém s čiarkami. A tuším tam bolo aj slovo pamEtať. Hrôza. Tá musí mať 5ky z diktátov. Hlava spoločnosti..:-)

ja40

janushka ja som u nej zatial nenasla gramaticku chybu,ty hej?

A veru Tina povedz,ako to,ze si povysena na hlavu spolocnosti?

janushka25

Na tvojom mieste by som radšej popracovala na gramatike (a venovala sa škole). Mimochodom, dosť by ma zaujímalo, v akej spoločnosti je vedúcim zamestnancom 13 ročné dieťa. Tento príspevok mi príde ako vtip, či výplod detskej fantázie

TinaCK

Dakujem za rady.. a je mi jasne ze by som mu to mala povedat teraz, len neviem ci to dokazem.

Mam ist na internat na 4roky do Nemecka. Premyslam ze by som mu to nepovedala teraz ale az ked sa vratim.. uvidim, podla toho ci sa to potvrdi alebo nie. A za 4roky sa toho moze dost vela zmenit, moze si najst zenu, ja ineho muza... Kazdopadne ohladom sexu mi je jasne ze si na to musim dat pozor, urcite nechcem prirobit problemy jemu a sebe taktiez nie.. tak teda uvidime, prinajhorsiom odide odo mna a budem sa s tym musiet zmierit.

BcMia

Ahoj, určite by si mu to mala povedať hneď.. Je to väčšia šanca že ti odpustí ako po dlhšom klamaní. Povedz mu dôvod prečo si mu to zatajila, že si sa bála aby ťa aj on nehodil do jedného vreca s deťmi. Možno sa bude chvíľku hnevať ale iste nie tak ako keby sa to mal dozvedieť neskôr, to by už nebolo klamstvo ale poriadne ťahanie za nos. Možno porozmýšľa a ak ťa má naozaj rád nevykašle sa na teba. Ber to ako takú skúšku.. nie je to až tak hrozné, isto si už on sám utvoril na teba názor, spoznal ťa aká si a že si vyspelá a preto by mal pochopiť prečo si mu v ten okamih klamala. Možno keby si mu neklamala a povedala mu to hneď nemal by záujem ťa ani spoznať. Klamstvá nie sú správne to vieš ale v podstate ťa chápem.. Držím ti palce. :)

LEA.SOFIA

Ahoj Tina,

chlapec, ci muz, ktory by Ta po "odhaleni" Tvojho veku opustil, Ta nema naozaj rad. Ak Ta ma naozaj rad a ak je aspon scasti dospely on (nie vekom), tak pochopi aj dovod Tvojho (ne)klamania pre dobro veci.
Vychadzala si len zo svojej skusenosti. Vies, ze ludia su hlupi a ze si osobuju tych druhych oberat o slobodu tym, ze ich posudia a napokon odsudia.Necudujem sa Ti, ze si o svojom veku zaklamala. Iba - vedz, ze pravda je lepsia ako loz. A ked ma preverit 19 chlapca, tak nech. Ak by Ta po tom opustil, nestoji Ti za to...

Magy

ano, posobis starsie, nez na 13 rokov, ale jednou zo znamok skutocnej dospelosti je zodpovedne konanie. celit realite a nasledkom za svoje konanie. tym ze si klamala, si nic nevyriesila. skor si to zhorsila, pretoze skor ci neskor (a myslim ze skor) zisti aj tak, kolko mas naozaj rokov. a cim budete vo vztahu dlhsie, tym budu nasledky odhalenia pravdy pre oboch krutejsie. dost pochybujem, ze 19-rocny chalan bude ochotny stravit dalsie 2 roky celibatom, pretoze si bohuzial stale hlboko pod zakonnou hranicou na moznost sexu. pokial aj nahodou vydrzi - mas vyhrate a mozem ti len gratulovat. zo skusenosti vsak viem, ze to uz je vacsia sanca vyhrat prvu cenu v lotto dvakrat za sebou.

----
súlož s osobou mladšou ako 15 rokov je trestná, bez ohľadu na jej vyspelosť a vzťah k páchateľovi, pozri k tomu § § 201, odsek 1 trestného zákona (zákon č. 300/2005 Z. z.) ==== 1) Kto vykoná súlož s osobou mladšou ako pätnásť rokov alebo kto takú osobu iným spôsobom sexuálne zneužije, potrestá sa odňatím slobody na tri roky až desať rokov.
----

takze pokial ho naozaj milujes, povies mu pravdu priamo do oci a cim skor. co bude potom, ako sa zachova... to tazko predvidat, ale je to lepsie, ako by na to mal prist sam. ak ho naozaj milujes, nemalo by ti byt lahostajne, ze ho mozes dostat do vazenia.