Konala som zbrklo a klamala som.. teraz neviem co robit..

Príspevok v téme: Konala som zbrklo a klamala som.. teraz neviem co robit..
TinaCK

Zdravim.

Mam 13rokov. Ked som bola mensia moji najblizsi umreli. Dva roky som sa s tym sama trapila a nebola som sa schopna usmiat a skoro ani slovo som zo seba nedostala. Od tych prisernych dvoch rokov presli uz dalsie dva a ja som sa naucila zit. Myslim ze som teraz pomerne skromny a slusny clovek, vyspelejsi od mojich rovesnikov. Ucim sa viac-menej dobre. Tak dve dvojky.. pohoda. Uz dlhodobo mam jednu brigadu, daco cez rok. Momentalne ma poverili ako hlavou tej spolocnosti. Prejavom aj vyzorom mi zvyknu ludia tipovat tak okolo 17rokov. Zacala som nenavidiet svoj vek, lebo ak sa ho ludia dozvedeli, niektorych spravanie sa zmenilo o 180 stupnov a hadzali ma do jedneho vreca ako dieta, bez toho aby ma spoznali a vedeli aka som. A ti co ma poznaju, si myslim teda, ze ma maju velmi radi a vobec nevidia ten rozdiel medzi nami. (vzdy som sa bavila so starsimi ludmi, s mladsimi som si tolko nerozumela )..a teraz k veci:

Kedysi som poznala jedneho muza... bolo to asi pred piatimi rokmi, ale on si ma nepametal. Teraz sme sa stretli znovu a dost sme sa zacali bavit. Uz to bude asi stvrt roka.. milujem ho, a z toho co mi hovori si vyvodujem ze aj on citi nieco ku mne. Jedneho dna sa ma spytal ze kolko mam vlastne rokov.. a povedal "18?,19?, 20? tak nejak?".. a ja som mala strach ze ak mu poviem pravdu ma odstrci. Bolo pre mna priam nemozne si predstavit ze by odisiel odomna. V tom strachu som konala zbrklo a povedala som mu ze 17. (on ma 19).

Viem bola to velka chyba takto mu klamat.. ja ho strasne milujem, neviem si bez neho uz ani predstavit zivot. Nechcem byt taka sama aka som bola pred tym, i ked mam vela blizkych priatelov, chybal by mi tam.. Je mi jasne ze mu budem musiet povedat jedneho dna pravdu.. ako to spravit ale nech mi odpusti? ja viem ze to bola velka chyba a moze tym vo mne stratit doveru, to mi nemusite hovorit, budem si to vycitat aj bez toho aby ste mi to povedali vy.. ale co je lepsie, strhnut naplast a povedat mu to hned teraz, ked ma mozno nema tak rad ako by ma mal za par rokov? kedy je vacsia sanca ze mi odpusti???

Pomoc ;(

TinaCK

RNG: Znie to ako by si mi chcela povedat ze clovek v mojom veku nesmie lubit, lenze ja nie som stroj. Mam pocity, mam svoj zivot a pribeh. Presne tuto vlastnost nemam rada, ked ma niekto zaskatulkuje. Akoby si sa citila ty?? A vopred oznamujem vsetkym ktori chcu mat este nejake neprijemne komentare: mna vas nazor na toto nezaujima. Otazka bola myslim ze jasna (ked sa hrate na inteligentnych dospelych ludi, mali by ste jej asi porozumiet), a malo by byt jasne na co chcem odpoved. Nic ine pocut nepotrebujem.

No zial dnesna doba je asi taka. Clovek by marne hladal nejakych empatickych a dobrych ludi (cest vynimkam). Ocividne vela z vas to ale berie tak ze "ked uz jej neviem pomoct tak aspon napisem nejaky negativny komentar, ktory by toto dievca ktore ziadalo o radu (dufalo ze rozumnych ludi), mohol este viac psychicky zhodit.

Ale co narobime? Asi nic. Ale jednu vec chcem este dodat: Dufam ze ti ktori si precitate tento komentar a pisali ste tu vselijake nie prave najmielsie komentare, si polozite otazku "A co ak to co sem to dievca pise je pravda? co ak ma naozaj taky zivot a mozno aj ovela horsi.. a JA sa taktiez podielam na jej trapeni, pri com ona ziada o pomoc a dostane presne opacnu odozvu.." Mam zivot aky mam a som stastna za neho, lebo viem ze moze byt aj horsi. Nechcem aby to vyznelo ze sa lutujem, lebo to tak nie je. Ano je vela veci pre ktore som nestastna ale snazim sa zit s tym dalej. Takze vsetci co sem chcete este nieco skarede pisat, budte tak dobri a nepiste to sem.. podaktorych komentare ozaj bolia pri srdci.

A ostatnym ktori ma podporili a poradili mi patri jedno velke dakujem, :)

RNG

V trinastich rokoch ma byt laska len platonicka, nic viac. Inac je to amoralne, trestne a dokonale nezodpovedne.
Zialbohu zrejme nemas rodicov, ktory by ti to patricne vysvetlili a inym je to zrejme lahostajne.

BcMia

Tinka máš síce 13 ale zjavne viac rozumu a inteligencie ako tie čo ťa zhadzujú. Baby, pýtala sa na názor a je jedno koľko má rokov. Ak vám ešte v 13tieklo mlieko po brade a sedeli ste mame za sukňou neznamená že sú všetky také. Neodsudzujte ju naozaj pokiaľ neviete čím si prešla. Nie je povinná to tu rozoberať.

viestica

A u koho byvas,kto ti zomrel, rodicia? Akou hlavou spolocnosti? Mne sa zda tiez ze si vymyslas. Diskutujuci sa snazia davat co najkvalitnejsie odpovede a niekto sa bavi na zakladani a vymyslani roznych tem o vztahoch beznadeji,nestastnom zamilovani, osude atd. Pravdiva z nich je snad polovica. Ale vo virtualnom svete je vsetko mozne. Mozno niekto je neustale doma, trebars ma zdravotne problemy, tak je stale na nete a vymysla si. Netyka sa to len tohto clanku, podobnych ich je na tomto fore viacej aj podobou stylu pisania.

swistica

Tina: mna nezaujma dovod preco si si vymyslela temu, to je tvoj problem ak sa nudis. Ja len chcem vysvetlenie ako je mozne ze brigadujes. Pokial viem detska praca je trestna? ci???

zuzi74

Mne skor pride divne napisat, ze ak by ju po tej pravde opustil, nestal by jej za to...ved ta slecna ma 13 a je jedno, ci je rozumovo vyspelejsia ako jej rovesnicky, vek nepusti.
Tiez pochybujem, ze ten chlapec by cakal 2 roky na sex, ale ked odchadza na 4 roky, tak je to vyriesene...sex nebude.
Rozhodne by som vsak neklamala, myslim ze uz nemas co stratit, kedze aj tak odchadzas...myslim, ze by sa stal zazrak keby na teba cakal.

TinaCK

Moc by ma zaujimalo, aky by asi tak mohol byt dovod, preco by som tuto temu vymyslala. Opakujem sa, ale chcem od vas pomoct, nie zhodit.