Nevšíma si ma!

Príspevok v téme: Nevšíma si ma!
Aprílka

Ahojte :)

Mám priateľa dva roky, všetko je OK až kým sa nedostane do spoločnosti ,,kamarátov,,. Keď sme spolu je nám dobre, venuje sa mi, a podobne. Ale ako náhle sme v spoločnosti naších známych alebo na nejakej zábave tak o mňa ani nezakopne, ani sa na mňa nepozre, ani ma nepobozká, nechytí, ani dokonca so mnou netancuje! Vždy je len pri tých svojích úžastných kamarátoch s ktorými len popíja, až sa ,,ožere,,a potom si ma už vôbec nevšíma..Ako to mám chápať? Prečo to robí? On je veľmi dobrý chlap, on by zniesol aj modré z neba, len keď sa dostane do spoločnosti svojich akože ,,kamarátov,, čo ho len využívajú tak sa mi vôbec nevenuje. Keby som aj začala s niekym flirtovať tak on nič! Nechápem to...vyjadrite svoj názor..Ďakujem :)

karkulkaa

Aprílka

muži nerozumejú ženám a ženy mužom...myslím,že to tak bolo a stále bude

ja som tiež na druhý deň niekedy odutá lenže ja sa na toho môjho nedokážem dlho hnevať..tak ako rýchlo sa odujem,tak sa aj "zdujem" :)

Aprílka

A na druhý deň sa čuduje, že čo som odutá, keď náhodou deň pred tým si ma v spoločnosti nevšímal. Začne byť milý, začne sľubovať hory doly :) ale aspoň, že to stále splní to čo sľúbil. Nechápem tých chlapov :)
Viem, že to sú zaujímavé stvorenia, ale sem tam im fakt nerozumiem čo si takto všímam aj okolie.

Aprílka

Ale u nás je to tak, keby je s tymi kamošmi raz za mesiac nič nepoviem, ale on sa stretáva s nimi denno denne! A s tým alkoholom on by aj vedel kde sú hranice, len on sa dá lahko ovplyvniť kamarátmi a tí ho väčšinou núkajú a daj si a daj si veď je sobota atď. Ako nepoviem niekedy má také, že ideme von a on mi povie, že a ideme na aute, že on nebude piť radšej tak vtedy ma to prekvapí, že veď OK. Ale to sa stáva málokedy veru.

karkulkaa

u nás je to isté...zo začiatku mi to tak trochu vadilo, ale teraz je to v pohode...som si uvedomila, že potrebuje sa baviť aj s inými nielen so mnou...zase nie som vzduch, dáme si aj pusu alebo ideme spolu tancovať, no viac sa bavíme s priateľmi...čo mňa štve je,že ak si vypije (čo nie je veľmi často) tak ma začne úplne ignorovať a potom je opäť milý, ale neznášam tú jeho ignoráciu

nicolette

Ahoj :)
Poviem napríklad niečo z vlastnej skúsenosti. S priateľom bývame spolu a sme spolu v podstate nonstop. Tiež sa chodíme občas s priateľom a našou spoločnou partiou baviť do mesta. Nevidím na tom osobne nič zlé, keď si viac všíma svojich kamarátov, s ktorými sa až tak často nestretáva, lebo ja som taká istá, že hoci sme v tom podniku spolu, priznávame sa k sebe, ale každý sa venujeme tým svojim, on kamošom a ja kamoškám. Samozrejme, všetkého veľa škodí a aj mňa niekedy prepadne taký pocit, že som pre neho vzduch, ale potom si uvedomím, že si trošku potrebuje pokecať aj s inými, nielen so mnou, ja sa tiež venujem viac svojim kamoškám ako jemu, ale nevravím, že si ho vôbec nevšímam. Proste mu to len tolerujem, lebo mu dôverujem, aj on mne, nie sme spolu týždeň, takže verí aj on mne. Len tiež mi trošku vadí ten alkohol, lebo keď si priateľ vypije, akoby nepoznal mieru, ale našťastie je to len na tých akciách, nestáva sa to príliš často :) Skús sa len nad to povzniesť, prípadne sa s ním o tom porozprávaj, lebo nič nie je vo vzťahu lepšie ako vzájomná komunikácia medzi partnermi a to, keď si povedia, čo jednému na druhom vadí :) Good luck :)

hem

Sranda, idem reagovať, pretože som podobný typ chlapa. ked som chodil s jednou holkou, hnevala sa na podobne veci. ze si ju nevsimam, ze sa rozpravam s inymi a tak. je to jednoduche. boji sa vyjavit na verejnosti citi k tebe. myslim si vsak, ze ta ma rad :) netrap sa preto, zijeme len raz :)

zuzanka555

ja mám skoro to isté len to že môj priateľ sa mi venuje ale mám pocit že im viac...ako sme v bare ja,priateľ,jeho kamarát zo svojou ženou pritom tá žena mi je sesternica...a ja sa mám s nimi o čom baviť asi 15minút na začiatku a potom už len pocuvam...sesternica sa tiež len sem tam ozve..môj priateľ má sem tam chytí za ruku,pobozka ma,alebo pohladi.....ale ked s nimi sedíme už asi 2hodiny tak som strašne naštvana....nervózna...a stale sa ma pýtajú čo mi je....neznášam to.......preháňam s tým nie?