Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevšíma si ma!

Príspevok v téme: Nevšíma si ma!
Aprílka

Ahojte :)

Mám priateľa dva roky, všetko je OK až kým sa nedostane do spoločnosti ,,kamarátov,,. Keď sme spolu je nám dobre, venuje sa mi, a podobne. Ale ako náhle sme v spoločnosti naších známych alebo na nejakej zábave tak o mňa ani nezakopne, ani sa na mňa nepozre, ani ma nepobozká, nechytí, ani dokonca so mnou netancuje! Vždy je len pri tých svojích úžastných kamarátoch s ktorými len popíja, až sa ,,ožere,,a potom si ma už vôbec nevšíma..Ako to mám chápať? Prečo to robí? On je veľmi dobrý chlap, on by zniesol aj modré z neba, len keď sa dostane do spoločnosti svojich akože ,,kamarátov,, čo ho len využívajú tak sa mi vôbec nevenuje. Keby som aj začala s niekym flirtovať tak on nič! Nechápem to...vyjadrite svoj názor..Ďakujem :)

jahodka123

Ja sa do nikoho "nedorábam" (neviem, v akom to je nárečí, ale asi rozumiem, čo to je), len som konštatovala a napísala som, že nechcem nikoho uraziť. Evidentne som zarezala do živého a ešte aj osolila, keď ťa to tak napumpovalo. Toto si žiaľ budeš museť vyriešiť len s ním, keď ti tu nevyhovuje žiaden iný názor. Aj tak už máš na to svoju pravdu a svoju teóriu, tak neviem, o čo ti tu vlastne ide..

Aprílka

jahodka123

No prepáč! Ja som zakomplexovaná určite neni! Ja sa dokážem viac zabaviť a porozprávať normálne skôr s chalanmi ako babami! A to, že si ma sem tam priateľ nevšime som zatial prežila! A nikdy som sa nehrala s mobilom, pretože si ho von nikdy neberiem! Načo! Veď idem do spoločnosti. Ja sa radšej zapojím do nezmyselnej debaty, alebo sa dám do reči s niekym. Ale neni som taká, že by som bola ticho! A už vôbec nie som pipka. To si možno ty, ale nie ja.

Tak ty sa zase nedorábaj do mňa...ďakujem

jahodka123

*posledné dve vety boli o kamošovej priatelke. Myslím, že budete asi také typy ako je ona (nejako mi to vypadlo z toho príspevku)

jahodka123

Kokooos, ja normálne žasnem. Vy ste zakomplexované alebo ako?

angela85 - 4 roky poznáš jeho partiu a sem tam prehodíš s nimi slovo ? Boha, ja som poznala priatelovu partiu 2 minuty a zabavila som sa jak hovado a zabavím sa s nimi vždy. A tiež sú to len chlapi.

Juchu - tomu sa povie zdravé sebavedomie

Sorry baby, ale s vami by som teda nechcela ísť von ani za finančnú odmenu. To musí byť teda zábavy jak na kare. Vy ste tie typické pipky, ktoré sa urážaju za hocjakú hovadinu, čo si ich chlap nemôže chvílku ani so svojimi pokecať a pri nových známostiach nevedia kecnúť ani slovo. Hlavne ked tam nie je žiadna iná baba. Tá nevie nič iné len mrnčať, hrať sa s mobilom a drbať do neho. Ale ešteže je ticho, lebo tá ked hubu otvorí, tak to stojí za to...

Aprílka

No je to zaujímavé, je takých vzťahov veľa len veľa párov si to ani nevšíma. No ja som si to všimla.

Keď sme spolu na dovolenke alebo s nejakými známimi ešte tak v pohodke venuje sa mi všetko, vymýšla výlety aby sme sa len nenudili. V tom je dobrý, že mu na mne záleží. Len ako náhle je v spoločnosti jedného jeho ,,akože,, kamaráta čo ho len využíva, tak si nevšíma vôbec nikoho. Oni sú ako dva cecky. Ale keď je toho kamaráta frajerka doma tak ten kamarát mu ani nezavolá či nejdeme niekam spolu na kávu, do kina atď.

A myslím si, že tam je ten problém! S tým kamarátom!

Ja sa už len teším, keď sa ten jeho kamarát budúci rok ožení, a pôjde bývať preč. Možno to ho zmení, a nebudú tak často spolu.

angela85

no a u nas je to o to horsie, ze chodime do spolocnosti,kde su iba jeho kamarati, ale co sme tie 4 roky spolu, tak uz aj ja si s nimi trosku pokecam, ale su to chalani, neni to na dlho a frajerku ma maloktori
on mi aj povedal, ze on to nema rad na verejnosti, to tutu mutu, ale uz je to lepsie, sice sa necmukame, pusu mi da skor pred tym, ale uz ma aspon drzi za ruku pod stolom :-D

Juchu

Ty kokos Aprilka.. Normalne som dlho rozmyslala nad tym, ci som tuto temu niekedy ja zalozila alebo co... Az potom som si vsimla datum, ze je to cerstve..

Uplne ale na 100% si vystihla nas vztah... Este si hadam aj pouzila moje slova, ako to ja opisujem kamaratkam, ked sa na to stazujem..

Nase vecne hadky, preco ked sme niekde tak si ma nevsimne.. Ja som to uz robila tak, ze som sa zdula a odisla som, ci si vsimne a pojde za mnou. Zvycajne nesiel :( Skusala som sa zduvat, kricat, nevsimat si ho, flirtovat s inymi. Nic nepomoze. Sme spolu uz 6 rokov, ale stale je taky. A mne to uz az tak nevadi aj ked pridu stale chvilky ked ma to zamrzi...

U nas je to ale tak, ze aj ked sa snazim nieco povedat a dako sa medzi neho a kamosov pichnut, skoci mi do reci... Akoby som tam vobec nebola... A vies co uplne nasere? Ked vonku stretneme MOJICH znamych, ktorych on nepozna a ja neviem akou mocou ich dokaze stiahnut na svoju stranu a keca s nimi a ja tam len ticho stojim s vyplestenymi ocami...

jahodka123

hm, tak tam je viac problémov, ako som si myslela. to chce dobrý pokec, alebo sa na to vykašlite. jeho to evidentne nebaví..

Aprílka

No pozor! Mňa na krku stále nemá! Neni sme spolu každý deň! Ja pracuje v BA ďaleko od domova. On si len ,,myslí,, že sme stále spolu. Ale neni sme, on je stále skoro s jedným kamarátom, ktorému vypĺňa čas, keď jeho frajerka nemá čas! Ja idem na tú dámsku jazdu, alebo s kamarátmi na chatu no mladý pánko sa urazí, keď sa mám ísť JA zabávať. A keď má isť on tak je všetko v pohode. Napr. v sobotu išiel na ryby na celú noc...ryby to bola len akože...išli tam za iným účelom. Mne to žily netrhalo a asi zostal prekvapený, že mi to nevadí! A ja na just som išla pekne po dlhej dobe s rodičmi na obed a bolo nám fajn :)a ešte som mala aj nákupnú mániu, keď on ,,chytal ryby,, :D

jahodka123

Každý sa potrebujem sem-tam zresetovať a evidentne on nemá kedy, keď ťa má stále na krku. Chod na dámsku jazdu, ak ide on s kamošmi a nebudu ťa trapiť hovadiny. Bud rada, že sa len ožere s chalanmi. Keby balil druhé baby, to už by bolo o inom. Ale neviem aj tak, ako to mám celé chápať. Ja som s priatelom dva roky a väčšinou sedí pri mne a ak nie a rozobera nejakú tému s niekym iným, tak sa na mna aspon sem tam pozrie a usmeje, aby som cítila, že vie, že som tam, prípadne sa ma spýta, či si niečo ešte nedám. Ked aj odbehne na dlhšie, tak sa ospraveldní.