Ako sa zachovať???

Príspevok v téme: Ako sa zachovať???
Kyara

Ahoj , potrebovala by som radu môj problém sa začal takto:
Stretla som muža , mali sme spoločného známeho a ten mi vtedy tvrdil , že je v rozvodovom atď.. on však nebol a tak po nejakom čase s ním som zistila , že to ťahám so ženáčom , ktorý má syna a doma ženu s ktorou sa občas poháda , ale vždy sa pomeria a je to ok , problém nastal , že keď som to zistila , už som k nemu prechovávala city , áno úplne som sa zamilovala , hlavou aj srdcom :) ale rana došla , keď on to hral na dve strany , klamal mne , klamal jej , z nás dvoch sa stali sokyne, nepriateľky tak veľké , že teraz po dvoch rokoch to neprestalo , tá nenávisť medzi nami dvoma ... ide mi o to , že za tie všetky klamstvá a všetko ,mám v hlave zmätok , napríklad minulý rok , volala som mu a on že stretol známu z práce , potom som zistila že bol so ženou svojou a jasné že spolu spali ...ja som to na ňom videla na tých jeho očiach ...ale nechcela som tomu veriť ...ono ma to pomaly dva roky zabíja ... teraz je už rozvedený , nieje s ňou v kontakte , i keď ona ho podľa mňa ešte chce , chce v ňom vyvolať žiarlivosť a to , aby vedel akú hlúposť spravil keď šiel za mladšou ...problém je ale vo mne , je normálne , že tá láska , ktorú som cítila sa vytratila kvôli tým jeho klamstvám? ja ho vlastne ľúbim aj sa mi páči ale moje druhé ja ho nechce ... ja som veľmi zásadová a to čo som tolerovala jemu , nikdy nikomu v živote , nechcem s ním mať ani deti , nechcem byť s človekom , ktorý bol schopný mi klamať tak veľmi ... ale zas nechcem byť bez neho , teraz "poslúcha" vlastne mi to je aj jedno , aspoň by mi dal zámienku a skončila by som to , lebo teraz nemám ako , pretože nič zlé nerobí , ale keď ja v tom nevidím zmysel ... ani sex nieje to čo býval , ani sa ma poriadne nedotýka , neobíjme a ja ja to potrebujem , tak veľmi ...:( čo mám robiť ?? čo myslíte ? čo by ste robili vy?

Kyara

a viete čo včera som mu to povedala všetko čo cítim a tak ... a on bol ticho , je to nejaký prejav nezáujmu alebo len nevie komunikovať , mne kebyže niekto povie to čo som mu povedala ja , ešte k tomu môj partner tak revem jak malé decko ... hm

Iba Katka

Ja by som to skončila - síce, ja by som to skončila hneď na začiatku keď klamal o tom rozvodovom konaní. Už len to, že v tom vzťahu nevidíš zmysel, lebo vieš, že na celý život takého chlapa nechceš, je dôvodom na to ukončenie, nehovoriac o tom, že to ani po sexuálnej stránke už nie je v poriadku. Držím palce