Čo ak "to" po HAK nedostanem?

DzanaFX

diamant napusti si do sklenenej fľaše horúcu vodu, daj to do utierky, aby Ťa to nepálilo, ľahni si a daj si na bruško a toto Ti pomôže, lebo predsa nemusíš vypustiť celý bojler :-D

diamant19

ja tiez ... malokedy si dam tabletky aj ked uzivam aj na stitnu zlazu.. najlepsia je tepla sprcha.. len potom sa mi uz nechce odist lebo viem ze za chvilu nastanu zasa bolesti..

DzanaFX

diamant ja nerada pchám do seba lieky :-( nejak som to dnes pretrpela, tak aj o mesiac, stačí mi teplé na bruško a je to v pohode :-) Ďakujem ale za radu...No je to vážne dosť, snáď to bude okej :-)

diamant19

jaj prepac nejak som nazov prehliadla :/
rozmyslala som ze ci by nebolo lepsie zmenit hak ale este uvidim ako to bude nabuduce...
fuha znie to vazne ale dufam ze sa ti polepsi :)
inak s tymi bolestami skus Novalgin ale to je na predpis..

DzanaFX

Ja beriem Diane 35, ako som už spomenula, bolesti dnes boli také, ako naposledy pred rokom, keď osm ešte nebola chorá, ms som mala najprv každé 2 týždne, potom ako Ty, vôbec...Len po vyvolávačkách aj to niekedy som musela dostať 2, lebo po prvej som nedostala a potom mi prišli na to, že mám syndróm polycystických ovarií, plus mám zvýšený androgén a znížený prolaktín a kadečo milión príznakov to má... Dali mi duphaston, čo mi malo pomôcť, ale vôbec nepomohlo, bolo mi ešte horšie...Tak teraz o pol roka, až ju vysadím, zistím, či sa mi sfunkčnili vaječníky...

diamant19

ja beriem koli tomu ze vobec nemam ms.. robila mi vseliake vysetrenia ale na nic neprisla ze vsetko ok tak nechapala ze preco nemam tu ms... jedine kedy som ju dostala bolo po vyvolavacke (kt. som mavala casto hlavne koli vysetreniam) a to som mala taku ze som o tom nevedela a krvacanie bolo slabunke.. teraz mavam tampon zaroven s vlozkou a za 20 min preteciem na rifle :/ no hroza a tie bolesti... na bolesti mi asi nic nezabera.. ja tie bolesti mavam prve 2-3dni ms . pouzivam Softinelle a ty?

DzanaFX

roadtohell v živote by som si tento odpad nedovolila dať na akné....Beriem to pre dosť závažné problémy, lebo ani iná liečba mi zatiaľ nezabrala - nefunkčné vaječníky, hormóny rozlietané...a pod.

roadtohell

Pri Diane som mala slabšie krvácanie, a prvýkrát mi tiez prišlo krvácanie neskor ako obyčajne. Kvôli čomu ju beries? Ak kvôli akné, zbehni radšej na kožné.

M 25

ja užívam hak a prvé dva dni sú neznesitelné... ale potom už vôbec nič , akoby som ani nič nemala :) aj sex sa pritrafí :D

ale bez hak je to ovela horšie..