Vodný alebo klasicky sackovy vysavac?

Príspevok v téme: Vodný alebo klasicky sackovy vysavac?
gumka

Nikde na nete som nenasla poriadnu diskusiu o vysavacoch, preto zakladam tuto temu. Po desiatich rokoch nam doma dosluzil vodny vysavac Zepter, bola som s nim spokojna po vsetkych strankach. Isli sme sa teda poobzerat po inom vodnom vysavaci a predajca nam poradil, ze aby sme nekupovali vodny, ze vodny vysavac nedokaze zachytit nanocastice a ze nikdy nedosiahne taky saci vykon, ako sackovy vysavac.
Tak sme ziadny vysavac nekupili, ze si to teda premyslime - rovna sa - prestudujem na nete a nic ...ziadna normalna diskusia, ak aj nejaky clanok o vysavacoch, tak vodne ani neboli spomenute.
Napiste, ak sa niekto vyznate a napiste, kto ste spokojni s tym, co doma mate. dakujem

gumka

niektorych mozno odradza cistenie vodneho vysavaca, ale to nie je ziadna velka praca, vyliat, oplachnut, ja davam vzdy susit nadobku na balkon a paci sa mi ten pocit, ze povysavana spina je prec, ze neostava vo vysavaci

tralalalla

my sme mali doma odjakživa tiež vodný a nikdy nebol problém... ale dostali sa mi do ruky už aj sáčkové (v podnájmoch) a slabo ťahali. bolo by dobré, keby si ho môžeš vyskúšať, príp. sa ešte známych popýtaj. ja by som si asi znova kúpila vodný, keby idem kupovať.

rozaa

Tiež som kupovala vysávač minulý rok a dlho som váhala medzi sáčkovým a bezsáčkovým, dokonca som bola jedno obdobie rozhodnutá pre bezsáčkový. Ale dnes som rada že som kúpila sáčkový (i keď tento typ možno používať aj bez sáčkov), pretože ten bezsáčkový treba často vysýpať a čistiť, tuším po každom vysávaní čo pri mojej pohodlnosti by bol problém. Ale bezsáčkový má vraj lepší sací výkon, čomu verím.
Preboha čo sú nanočastice? S tým som sa pri kúpe nestretla.

M 25

ja som kupovala nový minulý rok- sáčkový .. aj som sa zaoberala myšlienkou na vodný, ale rozmyslela som si to .. klasika je klasika pre mna . a som spokojná.. naozaj, tieto sáčkové majú dobrý ťah ..