Nikde na nete som nenasla poriadnu diskusiu o vysavacoch, preto zakladam tuto temu. Po desiatich rokoch nam doma dosluzil vodny vysavac Zepter, bola som s nim spokojna po vsetkych strankach. Isli sme sa teda poobzerat po inom vodnom vysavaci a predajca nam poradil, ze aby sme nekupovali vodny, ze vodny vysavac nedokaze zachytit nanocastice a ze nikdy nedosiahne taky saci vykon, ako sackovy vysavac.
Tak sme ziadny vysavac nekupili, ze si to teda premyslime - rovna sa - prestudujem na nete a nic ...ziadna normalna diskusia, ak aj nejaky clanok o vysavacoch, tak vodne ani neboli spomenute.
Napiste, ak sa niekto vyznate a napiste, kto ste spokojni s tym, co doma mate. dakujem
Vodný alebo klasicky sackovy vysavac?
no ja som za vodny :) je lepsi podla mna ale 100 ludi 100 nazorov :)
Som slepá, alebo len neviem pozerať. Takže konečne som sa dozvedela cenu, nie je nízka.
rozaa, sorry, ale ty si slepá, alebo čo??
www.ekobora.sk
a podla mna je to pokus o reklamu a predaj ..
Chcela som sa o tom zázraku Bora dozvedieť viac, hlavne som chcela vedieť cenu, ale nedopátrala som sa. Len nespočetnekrát stránka ktorú uviedol Romi, ďalšie stránky obsahujú chválu vysávača, nič som sa vlastne nedozvedela. Asi je to nový výrobok a nie je ešte v internetových obchodoch, alebo ...
Ideálne by bolo ak by sa k nemu dala prikúpiť turbokefa.
Kúp si klasický vreckový vysávač, jedna vec je reklama, druhá vec skutočnosť. Vysávače s vodným filtrom sú veľké, ťažké,hlučnejšie, potreba často čistiť ale hlavne filtrácia nie je u nich o nič účinnejšia ako u vreckových vysávačov.U klasiky ti stačí vymeniť vrecko raz za dva mesiace alebo ako ti ukáže indikátor plnosti. Nech má sací výkon minimálne 400W a viac.
u mna jednoznacne sackovy !!! najhorsie vysavace co mozu byt su tie filtrove bezsackove !!! ... a to som vysavala s kadejakymi drahymi smejdami !! ono sa tie skare upchaju prachom ,potom to treba umyvat,poriadne vysusit a medzitym si pozametam aj metlou a aj vyumyvam :DDD .... inak tie vodne nepoznam a ani neplanujem nad kupou :D ak mi dojde moja rowenta,zase kupim nejaky iny SACKOVY :DDD
mali sme Zelmer Vodnik :)
niekedy sa vyplatí neexperimentovať. ak máš aj ty dobrú skúsenosť s vodným, tak prečo iný... nikdy nevieš.
ja som kupovala tento a pozeram, teraz je aj v dobrej akcii .. som spokojná, taká klasika, ktorou sa nič nepokazí..