Prehnaný strach

Príspevok v téme: Prehnaný strach
frézia01

Strašne sa bojím, že tu zostanem sama. Že prídem o rodičov. Mám neskutočný strach z chorôb, študujem lekárske správy rodičov, následne získavam info na nete a zdá sa mi spôsob liečby lekárov nesprávny, bojím sa, že to vyústi do horšieho štádia choroby. Trápim tým rodičov, lebo ich neustále posielam po lekároch. A začínam pozorovať už aj seba. Mám pocit, že sa z toho zbláznim. Chodím aj k psychológovi, ale zjavne mi to nepomáha.

Lulu2011

MHD - ja som za, keby sa ini pridali som ochotna mesiac byt na chlebe a vode a nekupit nic z predrazenych veci a bojkotovat tento system, 7,90 eur/kg momentalna cena kuracich prs v jednom nemenovanom obchode, to je len priklad...ale fakt, ze to chce vacsie nadsenie zo strany ludi, ako maly transparent a paradajka v ruke

lost

tak tak MHD, presne tak..

vykoristovacia mensina je genius, pretoze necha vacsinu vyvrazdit navzajom..

tj, kde sa dvaja biju treti vyhrava..

az mimozemsky sposob vyhladenia vacsiny ludi :)

toto jedno im musim uznat, ze robia velmi dobre :D

MHD

Lulu, mas pravdu, doba je kruta, ale dobu robia ludia. Ked sa vacsina necha vykoristovat mensinou, je to ich problem, slabsi skapu, mocnejsi preziju. Vykoristovana mensina moze vyhrat iba vtedy, ked sa kolektivne vzoprie, ci uz aktivne, alebo pasivne. Problem je vsak v tom, ze aj jedinci z vykoristovanej vacsiny, su egoisti, preto sa nedokazu zjednotit, a teda vyhra vzdy vykoristujuca mensina.

Lulu2011

aj ja sa bojim kadecoho a myslim, ze ten strach plynie z dnesnej doby, vela ludi z okolia ma rakovinu, nema pracu, vsetko je predrzanene, na krku su hypoteky, vsetko ide hore, platy nizke a potom am clovek mysliet pozitivne a nezblaznit sa, skonci u psychiatra a prd mu lieky pomozu, ked svet je aky je

pardon za depresivnu vsuvku, ale tiez aj ked sa snazim to neviem vnimat velmi inak