Možno mu nemám čo vyčítať, ale...

Príspevok v téme: Možno mu nemám čo vyčítať, ale...
ZaRKa

takže boli sme s priateľom spolu cca jeden rok a potom sme sa rozišli (je jedno z akého dôvodu ani jeden z nás však toho druhého nepodviedol ani nijak neublížil), teraz sme zas spolu, boli sme od seba asi dva-tri týždne a udialo sa to pred mesiacom...tak k veci - dnes som stretla jednu kamarátku, ktorá sa ma opýtala na priateľa, lebo ho z videnia pozná a tak som jej porozprávala aj o tom že sme boli nedávno na chvíľu rozídení..a ona mi povedala že v ten čas sa moj priateľ vyspal s iným dievčaťom - jej kamarátkou..viem, že to bolo v dobe keď sme už spolu neboli, ale celý čas čo sme boli od seba mi vypisoval, že ma chce späť, volal ma von a dokonca jeden deň sme sa spolu aj vyspali.. a mňa to veľmi bolí keď mi to dnes kamarátka povedala, ako to mohol spraviť a tak rýchlo doslova \"presedlať\" na inú :( kamarátka povedala že to bolo len jednorázové ale predsa bolo to pár dní, možno ani nie týždeň čo sme boli od seba a keď som sa to dnes dozvedela tak ma to strašne zranilo :(
chcem vedieť len vaše názory baby, či by ste to nejak riešili a povedali mu o tom že to viete, alebo si to nechali pre seba a snažili sa zabudnúť...

ZaRKa

lorinnes - čiže tebe by nevadilo keby ťa tvoj priateľ "jednorázovo" podviedol lebo by šlo čisto len o sex a žiadne city by v tom neboli? :D no to by som ja teda netolerovala ani za svet

jahodka123 - overiť neviem, lebo nemohol vedieť že sa k nemu vrátim chapeš.. no ja to raz na neho vytiahnem len čakám na tú správnu chvíľu pretože som sama zvedavá ako sa zatvári keď zistí že to viem..ale nebudem mu to vyčítať a keĎ na to príde budem mu to vravieť s kľudom..

DzanaFX - pravdupovediac keby som sa to dozvedela v čase ked sme spolu neboli, určite by som tomu už šancu nedala

fafagerab - ved ja mu nič nevyčítam a nevravím že mal žiť v celibáte, vravím že to rešpektujem a vonkoncom mu to nezávidím ja totiž nemám tú potrebu vychrápať sa s prvým kto mi príde do rany :D ale to je každého osobná vec ako osm povedala, nevyčítam mu to ani nemienim..len to raz naneho vytiahnem aby som videla jeho reakciu to je všetko o čo mi ide :)

fafagerab

A co mal robit ked si ho nechala? Zit v celibate? A ked sa k tomu este naskytla pekna kamaratka tak preco si neuzit trosku zabudnut na sklamanie a zabavit sa. Ja v tom nevidim nic zleho. Rozisli ste sa a ty nemas narok to nijako riesit, je to jeho vec aj keby sa vyspal s celym zborom basketbalistiek. Netvorili ste v tu dobu par, neboli ste manzelia a nic podobne, je to jeho vec co si v ten cas robil.
A aku druha vec sex nemusi mat nic spolocne s nejakymi hlbsimi citmi, ona si chcela uzit on si chcel uzit tak sli do toho. Miesto fnukania sa zabavali. Takze mu nezavid, mala si sancu za ten cas sa tiez zabavat :)

DzanaFX

Vyčítať mu to nemôžeš, pokúsil sa vybiť klin klinom, čo sa mu nepodarilo a prišiel na to, že Ťa chce nazad. Čo by som mu ale vytkla, že Ti to nepovedal. Ja som sa rozišla so svojím EX raz na dva týždne a mala som len nejaké oblbovačky s iným, tak až sme si to šli vykecať a dať sa spolu dokopy o5, tak som mu povedala: OK, ale chcem aby si vedel....a tak sa rozhodni, či ma chceš nazad. Jeho odpoveď bola najprv ticho, ale potom povedal, že ak by som s ním spala, už by ma nechcel....hmmm

jahodka123

Neviem, možno si chcel len overiť, či mu vyhovuješ, tak na chvílku odbočil. Rozumné by bolo to neriešiť, keďže ste boli v ten čas od seba, aj keď len chvílku, ale mna osobne by to sralo a povedala by som mu to. Chcela by som vedieť jeho názor, prečo to spravil, keď ešte tebe vypisoval, že mu chýbaš a chce ťa späť atď a ešte aj s tebou spal počas tej pauzy.. Ale to sú chlapi, oni vedia oddeliť city od pudov, my nie, takže to nikdy ani nepochopíme. Hovorím, najrozumnejšie by bolo to asi neriešiť, aj keď viem, ako ti asi je. Mna by to tiež pekne zožieralo...

lorinnes

Pripájam sa, kedysi by som to takto nepovedala ale už som to pochopila..ked si chlap chce proste pichnut lebo mu to chyba tak v tom nič ine nehladaj..to neni spravne povedane že presedlal na inu..on ju akurat tak využil jak nejaku handru a myslí na teba...ja už by som ani jednorazovy podvod typu "len sex"nebrala az tak tragicky lebo..ke v tom nejsu city je to take...proste len sex..

ZaRKa

je úplne úžasné že pár neznámych ľudí vie tak povzbudiť a zároveň poradiť, hneď je mi milion krát lepšie po vašich komentároch a od rána som si z toho robila ťažkú hlavu, no už nebudem a ešte raz všetkým ĎAKUJEM :)

Dadula56

Zarka takto: On ju pouzil len na sex. Este aj pocas toho, ked mal moznost byt s nou, mal na mysli teba a vypisoval ti, ze ta chce spat. Muzi beru sex inak ako zeny(vo vacsine pripadov), my tam vacsinou montujeme city. Mna by to tiez zrejme mrzelo, keby sa to stalo, ale snazila by som sa si to takto vtlct do hlavy, lebo fakt slo len o tu telesnu potrebu. Ja ti radim sa v tom uz nerypat, nepytaj sa ho na to, je mozne, ze aj jeho to mrzi a nemyslim, ze by to prospelo vztahu. Lebo co sa vlastne dozvies?Jedine, ze to prenho nic neznamenalo. Inak by nebol s tebou, mohol ostat s nou. Drz sa, ono ta to preboli po chvilke. Snaz sa na to nemysliet ako to len ide.

ZaRKa

2bodka, ďakujem ti veľmi, super si to napísala a s tým sexom bez citom s tebou totálne súhlasím v niektorých chvíľach muži majú ten mozog skutočne v inej časti tela ako v hlave...tak ja to nebudem teda rozoberať, skutočne bola jeho vec, ako sa správal a čo robil kým sme neboli spolu a ja to rešpektujem a prekusnem.. ale keď stretnem tú čupku naživo tak za seba neručím :D...len musím povedať, že byť veštica a vedieť toto všetko dopredu, tak prisahám že by som urobila to isté lebo by som chcela vedieť, či by to sralo aj jeho..

2bodka

Boli ste rozideni a v case, ked sa vyspal s dalsou zrejme ani len netusil, ze sa k sebe vratite. Neber to tak tragicky. Chlapi dokazu mat sex absolutne bez stipky citu. Zial toto je nieco, co my zeny asi nikdy uplne nepochopime. Je ale zbytocne sa k tomu vracat a hlavne stylom "kamaratka povedala, ze si sa vyspal s jej kamaratkou.." Vykasli sa na to, viem, ze to boli, ale cas sa vratit neda a nevera to nebola, takze nie je dovod to rozoberat. Cas ukaze, mozno sa ti nakoniec prizna aj sam...

ZaRKa

dakujem za radu, tiež som v podstate toho názoru, ale vnútri to hrozne bolí a bojím sa, že keď budeme spolu si na to spomeniem a v tú ranu sa rozplačem a čo mu potom poviem..a na druhej strane by ma zas zaujímalo, čo by mi k tomu povedal on sám, keby som mu povedala že o tom viem..ale predsa to asi nebudem pitvať