Staroslivosť o dlhé vlasy

Olga3

Ja ich normálne rozcesavam, umyvam samponom, sem tam trosku olejceku, nic specialne :) ake mas? z prirodných vlasov?

vdqhkf

na cesanie odporucam drevenu kefu z prirodnych stetin. su drahsie ale vlasy po cesani vyzeraju velmi pekne a je to ovela setrnejsie.

macka44

Ja mám dlhé blond vlasy skoro po zadok. Vlasy si umyvam brezovym samponom a potom použijem kondicioner Dove. Rozčesávam si ich este vtedy keď sú mokré aj keď viem, že by sa to nemalo. Umývam si ich každé tri dni a nikdy si ich nefénujem, len keď si ich musím rýchlo osušiť. Vlasy si strihám vždy, keď už vidím, že je to potrebné. Samozrejme vlasy si nežehlím ani nepoužívam žiadne laky ani nijaké iné ošetrenie. Skúste a držím palce.

Iba Katka

Oh, ako veľmi by som chcela mať dlhé vlasy :( No teraz som sa dostala pod nejakú hranicu dĺžky vlasov a začali padať. Kefu som musela čistiť aj 2 krát počas česania, také veľké chumáče na nej ostávali. Bežne tam ostalo len pár vlasov. Tak som sa nahnevala, zobrala do rúk nožnice a zostrihla nejaké 2 cm. A vlasy sa vrátili do normálnej miery padanosti. Asi dlhé vlasy mať nikdy nebudem :(

Blondula

ja mam blondave vlasy dlhe pod pas a umyvam zihlavovym samponom,kondicioner Panthene a na mokre vlasy niekedy dam mliecko na rozcesanie od Balea.uz ziadne farby,laky,gely... :D inak teraz sem-tam pouzijem keratinovu kozmetiku donesenej z Brazilie,je super,len tuna ju nekupim :-(

XXXXX

mám vlasy tmavohnedé, používam aj farbiaci šampon tmavohnedý na dodanie lesku... asi vyskúšam ten gliss kur oil nutritive, je určený na dlhé vlasy :))