Zdravím. Asi je to dosť častý problém, ale mňa to už prestáva baviť. Mám 35 rokov, dve deti. Na začiatku nášho vzťahu bola taká dračica, že som normálne nestíhal. Po prvom dieťati sa trošku skľudnila a po druhom bol s našimi sexuálnymi radovánkami koniec. Ja viem, veľa roboty okolo detí, práca, atď. Ale to všetko je už preč. Proste mne nestačí len pusa na dobrú noc. Milujeme sa tak 2x do mesiaca, ale ja to vidím, že si to len odtrpí, aby som jej dačo zase nevytíkal. A taký sex nebaví ani mňa. Určite budete radiť, že romantická večera, potom niekde sami dvaja, bez detí. Všetko som skúsil. Proste nemá chuť na sex a basta. Chcel som, aby sme zašli niekde za psychológom, alebo do poradne. Nie. Ani o predchádzajúcom pohlavnom živote sa odmieta baviť. Ja ju ľúbim, ale som ešte mladý a pohlavne aktívny. Fakt sa obávam, že v slabej chvíli podľahnem a bude po probléme, ale možno aj po manželstve...
Moja manželka ma v posteli odmieta...
ja ti presne poviem,kde je problém, má milenca a odmieta ťa vtedy,keď s ním bola...len si pospomínaj či v ten deň, ale za posledné dni niekde nebola
NEberie antikoncepciu a ani nebrala,je to svinstvo-ani by som jej to nedovolil.
... berie antikoncepciu? Pretože dosť často mávajú partnerky nechuť na sex práve z antikoncepcie..
ak ju berie nch ju skúsi vysadiť a po potom po 2 mesiacoch uvidíš :)
romeo.
Mám to doma to isté,už som tu písal príspevok,no zcenzurovali mi ho.
Presne to mám ja,po druhom dieťati to isté,ja pritom potrebujem tak 1-2x tyždenne,chýba mi to a ručne si to robiť,tak to je pod moju uroveň. Je veľa žien,čo maju problém taký ako my so svojimi mužmi,že oni nechcu,už som si povedal,že začnem hľadať ženu,ale nie ako milenku,ale na vzájomné doplnenie-povedzme 2x v mesiaci-bez vzťahu,diskrétne..nejak tak,že navzájom doplniť,lebo nechcem rozbiť rodinu,máme deti,ale pusa na dobru noc mi tiež nestačí,keď pod paplonom mám zuriveho draka!!! Možno ma ženy nepochopia...ale apelujem na Vás ženy...priznajte sa,koľko krát si to robíte tajne v sprche,alebo v posteli..keď ten Váš je unavený,opitý...a iné príčiny! Ruku na srdce!!!
Ale pozeral si film nevera po slovensky???Vies zeny su velmi ziarlive aj ked to na prvy dojem nedavaju vediet musis sa zacat motat okolo neakej mladej pipky a najlepsie keby zacala ona pred nou vypravat ako strasne rada sexuje uvidis ten obrat o 100% od manzelky ale nenavadzam ked nechces nemusis iba rada
ešte mi napadlo, že by si mohol skúsiť aspoň romantický víkend bez deti .... niekde kde bude môcť vypnúť od práce aj od detí a uvidíš, či ju to ani tam nechytí ako za starých čias.
Večera pri sviečkach je slabé afrodiziakum. ... Možno by jej aj bolo dať vedieť, že ju síce miluješ, ale nie je jediná žena na svete s ktorou môžeš tráviť čas a hlavne intímne chvíľe. Postrašiť ju, nech sa spamätá, že v manželstve nejde len o to, aby deti boli zabezpečené. Treba sa aj milovať, ale samozrejme s chuťou.
Alebo skús len kúpiť nejaké prírodné afrodiziaká a vyskúšať, čo to spraví (samozrejme netreba to s indikáciou prehnať)
Veľa šťastia prajem :)