Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Moja manželka ma v posteli odmieta...

Príspevok v téme: Moja manželka ma v posteli odmieta...
romeo

Zdravím. Asi je to dosť častý problém, ale mňa to už prestáva baviť. Mám 35 rokov, dve deti. Na začiatku nášho vzťahu bola taká dračica, že som normálne nestíhal. Po prvom dieťati sa trošku skľudnila a po druhom bol s našimi sexuálnymi radovánkami koniec. Ja viem, veľa roboty okolo detí, práca, atď. Ale to všetko je už preč. Proste mne nestačí len pusa na dobrú noc. Milujeme sa tak 2x do mesiaca, ale ja to vidím, že si to len odtrpí, aby som jej dačo zase nevytíkal. A taký sex nebaví ani mňa. Určite budete radiť, že romantická večera, potom niekde sami dvaja, bez detí. Všetko som skúsil. Proste nemá chuť na sex a basta. Chcel som, aby sme zašli niekde za psychológom, alebo do poradne. Nie. Ani o predchádzajúcom pohlavnom živote sa odmieta baviť. Ja ju ľúbim, ale som ešte mladý a pohlavne aktívny. Fakt sa obávam, že v slabej chvíli podľahnem a bude po probléme, ale možno aj po manželstve...

Laurora

theseus29 mne to pride velmi smutne, ze sa toto stava mladym ludom :( a hlavne co ma rozculuje je ta zenska lahostajnost a sebeckost...ja sa fakt necudujem, ze su si ludia potom casto neverni. Ja mam 27 rokov a pred cca 4 rokmi som tiez brala HAK a tiez som stratila vtedy chut na sex, tak som ju vysadila. Ale chut som nestratila hned ako som ju zacala uzivat ale cca po 1 a pol roku- divne. Takze urcite odporucam vysadit. Potom sa mi chut vratila a teraz je vsetko v najlepsom v poriadku. Ale ide o to, ze mna to cele trapilo a chcela som to riesit!! Hoci nemame deti, rozumiem uplne, ze ludia su fakt unaveni ked maju deti, ale sex je predsa radost a oddych, nemali by sa k tomu ludia nutit. My sme spolu s manzelom 7 rokov spolu. 1 rok manzelia. Ja trosku nechapem naco ste sa taki mladucki brali inak- ved tvoja menzelka mala 21 a ty 24- to je hrozne skoro! Ved ste sa po tych 2 rokoch ani poriadne nepoznali, to len vtedy padaju ludom ruzove okuliare :) Mozno je to aj tym, ze mate doma stereotyp, ze sa stratila z vasho manzelstva vasen, ale nikdy nie je neskoro to vratit spat. Len u zien je vzdy spojeny sex hlavne s pychikou, ako su v tejto veci nastavene... chyba im romantika, dlhe predohry, ale nebudem ti tu radit, ze ju mas zobrat na veceru alebo na vylet, to este nikomu tento problem nevyriesilo. Zeny sa zacinaju nudit ked maju u chlapa 100% istotu, ked citia akusi zavislost na nich. V tomto to ale plati aj opacne. Daj manzelke najavo, ze tym, ze si si ju vzal, nema istotu, ze ta nikdy nestrati. O vztah sa treba starat, hlavne po rokoch, ked prichadzaju krizy. Nic nie je samozrejme. Teraz sa ti moze zdat, ze by si manzelku nepodviedol, ale o par rokov budes mat velmi milu a sympaticku kolegynu, s ktorou si budes rozumiet a raz v jednej chvili podlahnes a ani nebudes vediet ako sa to stalo. V horsom pripade k nej budes aj nieco citit. Je to realita a stava sa to hlavne ludom, ktori maju sebeckych partnerov. Raz ta to prestane bavit, ze na teba nikto nemysli a zacnes na seba mysliet sam. Vela vsak spravi komunikacia a aj tvoj pristup k veci...Neviem ci som ti sice nejak poradila, lebo neviem ako to cele tvoja manzelka berie, ale snad sa Vam to podari to nejako vyriesit!

theseus29

Presne aj v mojom pripade sa jedna o podobny problem..som s manzelkou 7 rokov a z toho 5 sme zosobaseny..mame 3.rocnu dcerku a nas intimny zivot sa za posledny rok dost zmenil..predtym nase milovanie bolo o obojstrannom zaujme a prejaveni tuzby jeden druhemu...teraz dochadza k milovaniu tak raz ci dvakrat za mesiac a aj to doslova tak ze ked manzelka spi tak vtedy sa k nej zozadu pritulim a v spanku niak sa mi podari doslova obtieranim ju nabudit ..inak spontanne nedoslo k sexu uz ani nepametam....mam 29 a ona 26..uziva aj antiku..neviem ci ta moze ovplivnit u zeny chut na sex..ineho chlapa urcite nema..byvala stale doma s malou az doteraz kym nam minuly tyzden nastupila do skolky....teraz sa zas zmieruje s tym a tazko si zvyka ze je bez malej......casto mi hovori ze po celych dnoch je unavena a je rada ze lahne a spi ,nie aby este na sex myslela...a to ked pridem o tretej kazdy den z prace tak sa jej snazim pomahat ako viem..ci s malou alebo aj okolo domacnosti...a ked jej hovorim o nasom intimnom zivote...ze mi chyba aby mi dala zena najavo ze po mne tuzi a celkovo ze mi chyba milovanie ako take,nielen z vynutenia..tak mi dokaze povedat ze vidim iba sex..pride mi to sebecke...keby sa jedna o chlapa ktory ma sex 3 x za tyzden,vtedy ma bab narok mu vycitat ze vidi len sex,nie moj pripad ked sa milujeme 1 ci 2 x do mesiaca ...a to sme mlady...niesme predsa starci v hospici..ked jej o tom hovorim opet ze aby sme uz nieco s tym robili tak sa az niekedy vieme o tom pohadat..a pomali od nervov mi povie nech si na to najdem inu a pritom viem ze to nemysli vazne..lebo viem ze ma miluje,,to predsa clovek citi lebo po ostatnych strankach fungujeme velmi dobre ale tykajuc sa sexu katastrofa a neviem si uz poradit co s tym..podviest by som ju nedokazal.pritahuje ma iba ona aj po tych rokoch..jedine co to ma za nasledok je ze potom ja byvam casto podrazdeny..Hlavne zeny neviete mi povedat,vdaka comu by sa vam vratila chut na milovanie keby sa vzijete do situacie ze sex vam niake obdobie nic nevravel alebo ste to aj zazili...ze milujete chlapa -mali ste dobry intimny zivot a zrazu stop...chcem hlavne zenske nazory a snazit sa trocha to pochopit...milovanie je preddsa len dokaz lasky-rozkos a relax aj pre zenu

piere

Zdravim, pokial je to tak ako pises ze sa staras o deti a o vsetko a manželka na teba kasle tak bud si najdi milenku co bude ten bolestivejsi sposob (ked to zisti) alebo sa s nou rozved. Je to vypocitava (prepac) krava ktora ta vyuziva. Rozved sa a deti si nechaj a ju posli do prdele. Mozno casom si najdes sprazdnenu dusu ktora ta bude milovat so vsetkym

ferrino

Zdravím, vidím že nie som jediný čo má tento problém. Moja polovička ma vytrvalo odmieta. Mám 35 rokov, po 12 rokoch spoločného života sme sa s partnerkou zobrali. Máme spolu tri deti. Po prvom, druhom dieťati to bolo ešte v pohode, po treťom ako keby to už ani nepotrebovala. Sex máme tak raz za dva mesiace, aj to je viac menej na moje naliehanie. Keď sa chcem o tom porozprávať tak sa urazí a povie mi že mi záleží len na tom. Mne však nezáleží iba na tom, ale stále ju ľúbim a chcel by som sa s ňou pekne pomilovať. Aj v otázke sexu sa jej snažím vyhovieť, vždy ma zaujímalo čo sa páči jej, aby to nebolo iba o mne. Starám sa vzorne o deti. Jeden je samostatný, dvoch brávam pravidelne von, cez víkend som s nimi od rána do večera, aby si oddýchla, pomaly ani nevie že má deti a to ešte vo chvílach voľna pracujem z domu. A večer je buď unavená, alebo si dá tak maximálne poškrabať nohu. Ani do krčmy nechodím, bol som naposledy pred dvoma rokmi, venujem sa len rodine.Tak mi poradte kde robím chybu, som momentálne v takom stave, že keby som mal možnosť tak by som ju podviedol (a to volakedy pre mňa iné ženy neexistovali), pretože by som si to odvôvodnil tým, že ona kašle na mňa. Keby som ich opustil, jasné že každý by ukazoval na mňa, že to je ten čo opustil také pekné deti a takú dobrú manželku, ale nikto nevidí čo sa robí za dverami spálne. Mňa to veľmi trápi a neviem si s tým už poradiť.

mucmuc

poslanim zeny je byt zenou a nie nejakou rodiacou nadobou. Vy ste muzi a mate problem, ze vas zena odmieta. Ja som zena a mam problem, ze ma odmieta muz. Keby to bolo aspon raz za tyzden tak som happy. Naozaj ho mam rada, nikdy som partnera nepodviedla, ale frustracia sa cim dalej tym viac zvysuje a tiez sa obavam, ze nevydrzim. Netuzim po sexe, ale tuzim po milovanim s nim. Jednoducho nechce, postavi sa mu, ale vzdy potom ma odmietne, odstrci ruku. Nechapem. Bavit sa o tom tiez odmieta.
Nie som vo vztahu preto, aby som si to robila sama. Sex nie je najdolezitejsi, ale bez milovania vztah chladne a partneri sa vzdaluju, pretoze nemozu prejavit svoje city k partnerovi aj na fyzickej urovni - dotykmi, maznanim, spojenim. Asi je to jednoducho tak, ze ten, kto tuzi po milovani aj viac miluje a tomu druhemu je v podstate ukradnuty, to len my si nahovarame, ze nie. Jedinym riesenim je asi najst si partnera, ktory vas miluje rovnako, nez vy jeho.

Gima

ženy nie sú feny, ktoré sexuju, ked chlap má " ruju". Poslaním ženy je plodiť deti, no v rozumnej miere. Ako manželia ste toto splnili, no treba prihliadať aj na zdravotný stav ženy po viacerých pôrodoch.

Adolf

Ženy nepochopia mužov a naopak. Ja som si zariadil prácu aby som bol s rodinou. Upratujem, starám sa o deti, varím, žena nemusí ani do roboty ani doma sa nezoderie. Chodí von s kamarátkami, užíva si život, má koníčky, má odpočinok. Som tolerantný, kamaráti mi vravia že som pod papučou ale ten sex je fakt málokedy a aj to sa tvári pri sexe ..., že ma prejde chuť. Som romantik, kvety, večere, výlety, kino snažím sa ako nik, no žene nevyhovieš. Nemám bokovku a myslím, že ani ona ale istý si nie som. Pritom šance mám, ale nechcem sa zapletať všetko sú to jej kamarátky, ktoré by si ten komfort s manželkou bez váhania vymenili. Každý pohár raz pretečie...

rasu

Zdravim. Som s priatelkou uz rok. Ma dve deti s prveho manzelstva,a moj problem spociva v tom, ze ak mam ja chut sa s nou milovat ona nie. Za cely rok ani raz. Milujeme sa iba vtedy ked ma chut ona.Dost ma to trapi a aj sme sa o tom rozpravali ale berie to ako kritiku a pod. Pomaham v domacnosti,vsetko ako sa len da. Za dalsie nic a nou nerobi ked sa jej dotykam hladim ju. Iba vtedy ju to drazdi ked zacne ona. Prosim co mam robit. Dakujem.

bella12

romeo, pe0001, riešiť tento problém hľadaním si inej na "doplnenie" nie je riešením. Najlepšie, čo môžete v danej situácii urobiť, je s manželkou sa o tom porozprávať, zistiť, či je za jej nechuťou únava a starosti o domácnosť a deti, alebo či za tým nie je aj niečo iné. Ako sa k manželke správate počas bežného dňa? Prejavujete jej svoju lásku aj nesexuálnymi prejavmi?

Žena vníma lásku a vzťah s manželom inak ako jej muž. To, čo je pre vás mužov (teda aspoň pre väčšinu z vás) "hlavným jedlom", čiže sex, je pre ňu len jednou z jeho zložiek. To najdôležitejšie pre ňu je pociťovať náklonnosť zo strany muža, ktorá sa prejavuje práve tými nesexuálnymi prejavmi lásky - bozk, pohladenie, milý úsmev, lichôtka, drobný darček, záujem o to, čo práve prežíva... Pre ňu je "hlavným jedlom" práve táto každodenná atmosféra lásky. Žena potrebuje cítiť, že je svojím mužom milovaná, že ju chce pre ňu samu a nie že si chce len poslúžiť jej telom. Nie je nič horšie, ako keď vidí, že muž sa snaží len preto, aby od nej získal sex a po ňom sa už o ňu veľmi nestará, lebo dostal, čo chcel. Preto si to len "odtrpí".

Ak chcete získať svoju manželku, získajte si jej srdce a potom už nebude problém s tým, že odmieta milovanie. Aby sa vám mohla z lásky a s nadšením odovzdať, potrebuje cítiť náklonnosť a záujem z vašej strany každý deň, bez ohľadu na to, či sex bude alebo nie. Tak vytvoríte tú atmosféru istoty a bezpečia, ktorú u vás potrebuje nájsť, aby sa vám darovala.

hmmmm

Aaaale houby!!Stale su na vine len zeny.Pri 2 detoch a celej domacnosti sa niet co cudovat,ze nema chut.A teraz ruku na srdce vy muzi!Je predohra dostatocna?Pomozete zenam nieco v domacnosti?Alebo je to len o tom,ze ked vam stoji,tak v tej chvili musi aj ona byt nazhavena??A ak jej pomozete len 2 krat do tyzdna,tak onedlho ona pride na to,ze je to len koli tomu,ze chcete sex.Nehadzem vsetkych do jedneho vreca,ale co pocuvam naokolo,tak sex je len 10 minutova zalezitost pre vacsinu muzov.Na tomto fore som citala velmi mudru filozofiu o sexe:ze ak ma zena mat sex,musi sa jej to pacit!!Neviem,kto to tu napisal,ale je to pravda.