Flavin 7 - Slim Glabridin

773 JENI

Ja som s týmto produktom schudol od 15. augusta 4 kg. Uživam produkt v dávkovaní 2krát denne. PRaccuej ako šofér, nabaľujú sa na mňa kilá veľmi rýchlo, ale o to ťažšie sa ich zbavujem...zatiaľ som spokojný

Maja105 kg

Odpoveď pre AMBRU 111111: ja so spočiatku brala 3 x 1 ks, teraz už iba 2 x 1. Ja už antikoncepciu nepotrebujem, kontraindikácie sa na príbalovol le
táku neuvádzajú

AMBRA1111111

chcem tiež vediet či ma tento vyrobok dake negativne učinky alebo či ovpylvnuje na antikoncepčne tabletky

gucciok85

moze otvarat chladnicku aj po 18:0 aj po 19:00, ale dalezi co zje a kolko zje.
ano pohyb je dolezity, ani sa neprejedat.

Maja 105 kg

...najjednoduchší spôsob je pravidelný pohyb, pitný režim a neprejedať sa...

Ale kto nedokáže v najlepšom skončiť s jedením, kto otvára chladničku aj po šiestej, siedmej večer, tak na toho sa vekom niečo nabalí...Pokiaľ mi kolená slúžili, zatiaľ ma netrápil výzor. Som Gulôčka, ale nie Buchta...

Maja 105 kg

ad gucciok85

...ak chceš schudnúť rýchle a razom, tak si kúp obyčajné preháňadlo. Ale potom sa nepohni z domu ani na krok. Ja som už vyskúšala veľa osvedčených receptov a efekt žiadny. Teraz mám aspoň šancu, že schudnem.

Chudnúť som inak začala na príkaz lekára. Som po ortopedickej operácii, takže úbytok kíl mi viac než prospieva. A aj cholesterol sa dostal do normálu.