Milujem a pritom podvádzam

Príspevok v téme: Milujem a pritom podvádzam
katrinna

s manželom sme chodili 4 roky a potom sme sa vzali, teraz som 2 roky vydatá a naše manželstvo je pekné, s bežnými problémami...napriek tomu svojho manžela podvádzam a vôbec ale vôbec to neľutujem..robím to s tým istým mužom,poznáme sa dlho, robila som to pred manželstvom a robím to aj teraz, je to veľmi silné a pritom by som s tým človekom spoločne žiť nechcela, len nás k sebe stále niečo ťahá

danix

Z vlastnej skúsenosti Ti radím, skonči TO!!!!! A to čo najrýchlejšie, lebo dopadneš podobne ako ja. Nebudeš mať ani jedného ani druhého a prídeš o všetko na čom Ti kedy záležalo a čo si milovala!!!

lulu22

keby ti na manželovi záležalo, tak to nerobíš. čo si zvieratko, že si nevieš ustrážiť svoje pudy? : )
ako tu už niekto spomínal, chudák tvoj muž..
sa nad tým zamysli, predstav si, že toto ti robí tvoj manžel. ako by si sa cítila, keby to prasklo????

sexicek

no katrinna, takto s dvoma naraz, urcite by im to vadilo ak by sa to dozvedeli

po prave by mal byt manzel Tvoj jediny sexualny partner

ine by to bolo, kebyze s manzelom nemas sex ale len s tym, s ktorym ho podvadzas - to by som chapal, to by som bral ako OK

Mas to ziena tazke, ked sa to dozvie Tvoj manzel, davaj pozor, aby si to prezila !

korega

Spamätajte sa tu všetci a neosudzujte nikoho, vy si myslíte,že vás vaše polovičky nepodvádzajú, nebuďte naivní, ja som bola svojmu manželovi verná celý život a nakoniec som zistila,že ma podvádzal...človek je tvor omylný tak si dávajtepozor aj hrdinovia

xxxy

asi už bolo povedané všetko. Tak ja sa len spýtam: Prečo si šla do manželstva, keď už ani pred ním si nebola verná?

(Odpoveď však nečakám, a asi ani nechcem)

Magy

a co teraz cakas od nas? pochvalu? pokarhanie? odsudenie? rob ako chces, ale nezabudaj, ze skor ci neskor sa to prevali a potom budes znasat nasledky. a mozno ta tu uvidime sa vyplakavat a pytat sa nas vsetkych, co mas robit, ked sa ti zruti svet az prides o manzela, deti, zazemie atd...