s manželom sme chodili 4 roky a potom sme sa vzali, teraz som 2 roky vydatá a naše manželstvo je pekné, s bežnými problémami...napriek tomu svojho manžela podvádzam a vôbec ale vôbec to neľutujem..robím to s tým istým mužom,poznáme sa dlho, robila som to pred manželstvom a robím to aj teraz, je to veľmi silné a pritom by som s tým človekom spoločne žiť nechcela, len nás k sebe stále niečo ťahá
Milujem a pritom podvádzam
Z vlastnej skúsenosti Ti radím, skonči TO!!!!! A to čo najrýchlejšie, lebo dopadneš podobne ako ja. Nebudeš mať ani jedného ani druhého a prídeš o všetko na čom Ti kedy záležalo a čo si milovala!!!
keby ti na manželovi záležalo, tak to nerobíš. čo si zvieratko, že si nevieš ustrážiť svoje pudy? : )
ako tu už niekto spomínal, chudák tvoj muž..
sa nad tým zamysli, predstav si, že toto ti robí tvoj manžel. ako by si sa cítila, keby to prasklo????
čiže nemiluješ
M -máš úplnú pravdu, až je smiešne ako sa tu každý človek hrá na podstivého
no katrinna, takto s dvoma naraz, urcite by im to vadilo ak by sa to dozvedeli
po prave by mal byt manzel Tvoj jediny sexualny partner
ine by to bolo, kebyze s manzelom nemas sex ale len s tym, s ktorym ho podvadzas - to by som chapal, to by som bral ako OK
Mas to ziena tazke, ked sa to dozvie Tvoj manzel, davaj pozor, aby si to prezila !
Spamätajte sa tu všetci a neosudzujte nikoho, vy si myslíte,že vás vaše polovičky nepodvádzajú, nebuďte naivní, ja som bola svojmu manželovi verná celý život a nakoniec som zistila,že ma podvádzal...človek je tvor omylný tak si dávajtepozor aj hrdinovia
akí moralisti všetci a pritom skoro každý druhý v manželstve podvádza...
asi už bolo povedané všetko. Tak ja sa len spýtam: Prečo si šla do manželstva, keď už ani pred ním si nebola verná?
(Odpoveď však nečakám, a asi ani nechcem)
keby som vedela kto je tvoj muz hned by som mu to sla povedat. a dufam ze raz mu to niekto povie.