s manželom sme chodili 4 roky a potom sme sa vzali, teraz som 2 roky vydatá a naše manželstvo je pekné, s bežnými problémami...napriek tomu svojho manžela podvádzam a vôbec ale vôbec to neľutujem..robím to s tým istým mužom,poznáme sa dlho, robila som to pred manželstvom a robím to aj teraz, je to veľmi silné a pritom by som s tým človekom spoločne žiť nechcela, len nás k sebe stále niečo ťahá
Milujem a pritom podvádzam
Lebo som bol do nej zamilovany, okrem toho pred svadbou bola uplne ina, asi sa len pretvarovala. To mi uz povedalo viac ludi. Napr. prisla z prace, ja som sa jej milo pozdravil, ona nic, jak dement.
a preco si s nou bol?
Ja ju poznam lepsie ako ty, ona je psychopatka, hoci sa snazi nejako prejavit city k synovi, ale ku mne nedokazala za cele manzelstvo prejavit ani raz svoj cit /ani pusa, ani objatie, ani pekne slovo, sex o nicom/, to o niecom svedci. Alebo sa zase mylim? Nemyslim si.
Ja som jej nic nenukal, ja jej aj tak platim ovela viac, je to aj moj syn.
pan d.: ale je na teba velmi mila v tom, ze od teba nedriape prachy, to by urobila väcsina zien...tato od teba explicitne chce, aby si platil len sudom vymerane vyzivne a ani cent naviac, pricom si jej nukal trojnasobok, takze bud rad...
Asi ťa pochvalim lebo kebyze ťa sprdnem za to že klames a podvádzas, tak dostanem od satanistov po hube. Takze len tak ďalej, držím palce.
Poctivého....
katrinna - nemilujes .. ja som mala tiez cloveka, s kt. nás to k sebe neuveritelne tiahlo, pricom sme vedeli, ze byt spolu ako pár by neklapalo /skúsali sme totiz aj to/, ale velakrát sa stalo, ze ked som ja bola vo vztahu alebo on, vzdy sme skoncili v posteli.
a teraz?
mám priateľa, kt. naozaj milujem, sme spolu dlhsie, máme spolocného synceka a na toho, ku ktorému ma to vzdy nakoniec pritiahlo, ani len nepomyslím a absolutne si neviem predstavit ze by som s ním nieco este niekedy riesila..
Korega, ako sa to hovorí, nech si každý zametie pred vlastným prahom ..
odsudzovať a ohovárať dokáže každý každého .. ludia sú hnusné protivné stvorenia..
a ako si na to prišla, že ťa podvádzal?
ale tiež mi nie je jasné, čo od nás autorka očakáva ..