Bojím sa prvého dňa na strednej, k tomu nie som ani pekná, nezapadnem ???

Príspevok v téme: Bojím sa prvého dňa na strednej, k tomu nie som ani pekná, nezapadnem ???
Marrri111

Tento rok mám nastúpiť na strednú. Veľmi sa bojím či zapadnem výzorovo ale aj rozumovo. Idem na gymnázium, vetšinou tam idú bohatý, inteligentný a pekný ľudia. Ale ja nič z toho nemám , až na tú inteligenciu, a aj tá sa mi niekedy úplne vypne. Myslíte si, že si dokážem nájsť kamarátov, ktorý by ma chápali a nemysleli by si že som cvok a že som škrata ???

lionesssssss

:D to je ako argument, že si zo školy vyše mesiaca? :D vieš koľko som ja už zo školy, a takú otrasn gramatiku som nikdy nemala.

Marrri111

ja som nikde nepisala ze slovencinu dokonale ovladam ... stacia mi ine predmety :D ...a som zo skoly vyse mesiaca ...to je toho dosledkom :D

Marrri111

nie vsetci ludia sa spoliehaju na svojich znamych....niektory to dosiahnu sami ale chce to davku trpezlivosti a odhodlanosti :D

pan d.

Zivila by si sa spevom:D Mozes byt dobra, ako chces, ak nebudes mat stastie alebo znamych, tak toho vela nedosiahnes aj napriek titulom. Jedna pani mi dnes povedala, ze jej dcera ma dva tituly a robi opatrovatelku v Rakusku. Gute Nacht.

pan d.

Vsak uploaduj nejaku fotku z teba, nech vieme, ci si alebo nie si skareda. Inak, komunikacia nema zmysel. Inak ti nikto neporadi.