Bojím sa prvého dňa na strednej, k tomu nie som ani pekná, nezapadnem ???

Príspevok v téme: Bojím sa prvého dňa na strednej, k tomu nie som ani pekná, nezapadnem ???
Marrri111

Tento rok mám nastúpiť na strednú. Veľmi sa bojím či zapadnem výzorovo ale aj rozumovo. Idem na gymnázium, vetšinou tam idú bohatý, inteligentný a pekný ľudia. Ale ja nič z toho nemám , až na tú inteligenciu, a aj tá sa mi niekedy úplne vypne. Myslíte si, že si dokážem nájsť kamarátov, ktorý by ma chápali a nemysleli by si že som cvok a že som škrata ???

pan d.

Ja si len pamatam, ze som z posledneho diktatu na gymnaziu dostal jednotku:D Predtym som dostaval dvojky, trojky. Teraz s pravopisom nemam problem, ale to mam cirka sedem rokov praxe ako profesionalny prekladatel:D Na tych skolach cloveka asi prd naucia, vies len to, co sa naucis sam. Napr. s jazykom je to podobne, niekto povie, ze treba len hovorit a hovorit, ja som sa s buducim svagrom Rakusanom tolko ohovoril, ze az sestra zavidela a co mi to dalo? Ved ja som rozpraval tak, ako som sa naucil:D Podla mna cloveku da najviac len sebavzdelavanie.

Maoam

MHD: my sme pred sto rokmi na strednej vazne pisali diktaty

dnes ale mozno budu skor nacvicovat pridavanie statusov na FB

pan d.

bohatý, inteligentný a pekný ľudia:D Esteze mas v sebe aspon tolko inteligencie, ze uz ak spravis jednu chybu, tak ju potom opakujes. Podla mna budes mat z diktatov take 5-ty.

ina prezyvka

"Idem na gymnázium, vetšinou tam idú bohatý, inteligentný a pekný ľudia. Ale ja nič z toho nemám , až na tú inteligenciu"
si si ista? ta gramatika je des!

Maoam

gramatika je vec, ktora by mala byt tak v podvedomi, ze ju budes vediet aj ako 70-rocna aj tesne po zobudeni z hlbokeho spanku