ahojte.. mala som prvu menatruáciu 29. februára a skončila 3 marca. Odvtedy som ešte nedostala je to už pol roka. viem že sa má menš. cyklus upravovat 2 roky ale nieje to nejako vela ?? ked pol roka nedostanem ?
Prvá menštruácia
Nemusíš sa báť. Keď ti mešká pol roka od 1. menstruacie do 2. je to úplne v pohode. Rovnako ako keď prvé menstruacie máš najskôr 1 deň a potom 10 dni. Za 2 až 3 roky sa to upraví neboj. Takže toto je úplne v pohode.
nič ma nesvrbí ani nepáli ale výtok mám .. biely až žltý ..
Jasne, pockas pol roka, a ked ti zista nieco vazne, budes si plieskat hlavu o stenu, aka si bola sprosta. Akoze na co chces cakat? Ja ked som nedostala menstruaciu 2 mesiace, isla som ku gynekologovi na vysetrenie. Mala som iba 14, isla som tam sama a prezila som. Vezme ti krv, spravi ti sono, porozprava sa s tebou o tvojich zdravotnych problemoch, a to je vsetko. Pokial nemas zapachajuce vytoky, palenie alebo svrbenie, z dola ta vysetrovat nebude.
dakujem .. počkám pol roka a ak nič až vtedy sa odvážim ist ku doktorovi :)
ved je to uplne normalne nemusis sa bat a mamka ta isto podpori. alebo skus este pockat mozno to cochvila dostanes, neviem je to na tebe ale vravim ja som mala tiez asi polroka odmlku.
len ja sa hanbím o tom aj rozprávať z mamou a len tan jej povedat : mami podme k doktorovi pol roka som nedostala ..a bojím sa toho čo by mi doktor robil
asi bude lepsie k doktorovi ist, budes mat istotu a nemusis sa stresovat. A doktora sa vobec nemusis bat, je to isto lepsie ako ist k zubarovi :)
no ja teraz neviem či zájst k doktorovi alebo čo ale počkám do septembra alebo oktobra ak sa to nenapraví tak s tým asi budem niečo už robiť.. nie že by mi to chybalo ale bojím sa lebo potom asi nieje všetko v poriadnu ked ju nemám tak dlho
ja som tiez asi polroka nedostala po prvej a dalsie dva roky po tom som zakazdym bola cele leto bez. Potom sa to nejak upravilo.
tak ako ja sa bojím aj ku nemu ist :D ja vstále čakám že to príde ale nič..