Prvá menštruácia

Sasuli

Nemusíš sa báť. Keď ti mešká pol roka od 1. menstruacie do 2. je to úplne v pohode. Rovnako ako keď prvé menstruacie máš najskôr 1 deň a potom 10 dni. Za 2 až 3 roky sa to upraví neboj. Takže toto je úplne v pohode.

Aja02

Jasne, pockas pol roka, a ked ti zista nieco vazne, budes si plieskat hlavu o stenu, aka si bola sprosta. Akoze na co chces cakat? Ja ked som nedostala menstruaciu 2 mesiace, isla som ku gynekologovi na vysetrenie. Mala som iba 14, isla som tam sama a prezila som. Vezme ti krv, spravi ti sono, porozprava sa s tebou o tvojich zdravotnych problemoch, a to je vsetko. Pokial nemas zapachajuce vytoky, palenie alebo svrbenie, z dola ta vysetrovat nebude.

Leonka77

ved je to uplne normalne nemusis sa bat a mamka ta isto podpori. alebo skus este pockat mozno to cochvila dostanes, neviem je to na tebe ale vravim ja som mala tiez asi polroka odmlku.

smeja007

len ja sa hanbím o tom aj rozprávať z mamou a len tan jej povedat : mami podme k doktorovi pol roka som nedostala ..a bojím sa toho čo by mi doktor robil

Leonka77

asi bude lepsie k doktorovi ist, budes mat istotu a nemusis sa stresovat. A doktora sa vobec nemusis bat, je to isto lepsie ako ist k zubarovi :)

smeja007

no ja teraz neviem či zájst k doktorovi alebo čo ale počkám do septembra alebo oktobra ak sa to nenapraví tak s tým asi budem niečo už robiť.. nie že by mi to chybalo ale bojím sa lebo potom asi nieje všetko v poriadnu ked ju nemám tak dlho

Leonka77

ja som tiez asi polroka nedostala po prvej a dalsie dva roky po tom som zakazdym bola cele leto bez. Potom sa to nejak upravilo.