Som vydatá 20 rokov,ale prežila som veľmi málo pekných chvíľ,manžel je veľmi komplikovaná povaha, najskôr pil,držali nás spolu len deti,potom hypotéka,starosti, keď hrozil rozvod prestal piť,potom sa začal hnať za peniazmi,keď všetko nešlo podľa jeho predstáv,boli všetci na vine,hlavne ja.Neskôr sme sa odcudzili,videl všade samé problémy,aj tam kde neboli.Posledný rok sme žili len vedľa seba.Všetko čo som urobila bolo zle,o ničom som nemohla rozhodnúť,nič urobiť podľa seba,nikam so mnou nechcel ísť.Všetko čo som k nemu cítila zničil,zostalo vo mne prázdno...teraz zistil že som si začala žiť podľa seba,viac sa stretávať s kamarátkami a kolegami zistil že má doma aj ženu...teraz keď som ho prestal ľúbiť,začal žiarliť a báť sa že si niekoho nájdem,priznám sa zaľúbila som sa do muža ,s ktorým máme veľa spoločného,záujmy,názory,máme radi tie isté veci...manžel sa začal veľmi snažiť všetko napraviť,nespoznávam ho,snažím sa aj ja ale nejde to,nič necítim k nemu,nechcem zničiť rodinu,myslíte že sa znova dajú ešte prebudiť city,alebo platí staré známe že srdcu nerozkážeš?
Chcem a nedá sa...
Ťažko povedať. Každý by mal dostať ešte jednu šancu, ale iba jednu! On ich mal zrejme viac. Nechceš rozbiť rodinu....tak sa s tým druhým chlapom nestretávaj.