Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fimóza + krátka uzdička

Príspevok v téme: Fimóza + krátka uzdička
skyper806

Dobry den,

odpovedzte mi prosim na nasledujuce otazky:

1; Da sa operacne naraz riesit fimoza, ked nejde stiahnut predkozka len na stoporenom penise (jedine obriezkou?) a zaroven aj kratka uzdicka ALEBO druhy zakrok je mozne robit az po dolieceni toho prveho?

2; Ako prebieha mocenie po operacii (fimozy aj kratkej uzdicky) - da sa to obvyklym sposobom? Pytam sa aj preto, ze trpim parurezou, teda stydlivym mechyrom.

Za vasu pripadnu odpoved vopred dakujem.

Martin98

Ja mam 17 a mne sa da stiahnuť normalne ale chýba par milimetrov na stihanutie uplne za zalud myslite že s tym budu problemy pri pohlavnom styku?

skyper806

Mám už mesiac po obriezke, už aj citlivosť žaluďa je o dosť nižšia.

Ale akosi sa mi NEPÁČI VZHĽAD, vôbec mi nepripadá byť príťažlivejší. Ak by ste niekto mali link na detailné obrázky ako má správne vyzerať obrezaný penis (bez erekcie, príp. aj pri erekcii), bol by som rád, keby ste ich sem dali alebo poslali e-mailom. Vďaka.

Golem

Neboj sa... oni uz vedia co robia ... Pri obriezke ti automaticky ked mas kratku uzdicku aj uzdicku odstrania... aa mocenie je bez problemove... len den po tom budes trpiet ked ti bude sestricka davat dole zaschnutu gazu dole s penisu ;)