Má lekár právo odmietnuť predpísať mi lieky?

Príspevok v téme: Má lekár právo odmietnuť predpísať mi lieky?
Meretseger

Konkrétne sa jedná o psychiatričku. Prešmykla som sa do depresie, ale príšernej, samovražedné a sebapoškodzovacie úvahy, cítim sa proste zúfalo. Keď som jej to povedala minule, povedala, že antidepresíva mi nepredpíše, nech sa neprešmyknem do mánie, čo sa aj tak stalo.
Teraz už ale nevládzem... Mohla by ma nechať v takomto stave?

sexicek

pokial mas diagnostikovanu BAP, tak urcite beries nejake antidepresiva a ak nie, mala by si ist do nemocnice na nastavenie liecby - hlboke depresie su velmi nebezpecne

Sejla

Meretseger jasné, že na to nemá právo!! Každý lekár by mal robiť to, čo mu povie pacient. A o to viac, keď je ten lekár psychiater :)))

RNG

Lekarne su hlavne na lieky. Potravinove doplnky sa obvykle predavaju v inych obchodoch.Pre Slopvakov je asi najvyhodnejsie kupovat zo zahranicia cez internet.Jednotlivych predavacov najdes napr cez Google.com ked tam zadas meno hladaneho tovaru.

RNG

Nuz nechcel by som byt lekarom/psychiatrom pri dnesnych skodlivych liekoch, co casto viac skodia nez pomozu.
Maniodepresia(bipolarna porucha) je striedanie sa horuckovitej cinnosti a dusevnym vycerpanim sposobenym vycerpanim neuritransmiterov pri horuckovitej mozgovej cinnosti.
Na to pomoze brat vyssie davky ukludnujuceho Picamilonu(zlucenina B-3 a GABA, ktora vie prejst mozgovou krvnou barierou) a ukludnujuca aminokyselina zo zeleneho caju, L-theanine, v davkach az 2 x 400 mg, podla potreby.