Konkrétne sa jedná o psychiatričku. Prešmykla som sa do depresie, ale príšernej, samovražedné a sebapoškodzovacie úvahy, cítim sa proste zúfalo. Keď som jej to povedala minule, povedala, že antidepresíva mi nepredpíše, nech sa neprešmyknem do mánie, čo sa aj tak stalo.
Teraz už ale nevládzem... Mohla by ma nechať v takomto stave?
Má lekár právo odmietnuť predpísať mi lieky?
Meretseger, veruze odides-odvezu ta v kazajke na Acko. Ver tomu, ze mam pravdu:-D
:D
Ja nie som psychotická a viem, čo chcem - keď si tam dupnem, že odtiaľ neodídem, kým mi nepredpíše AD, pomôže to?
Sejla, no to by sme teda dopadli, ak by lekar robil to, co mu povie nejaky psychoticky pacient....no koment...
Racionálne vysvetlenie nemám, iba mi to pripadá ako vhodné východisko z bordelu, v ktorom sa nachádza moja hlava.
Okej, tak sa tým budem ládovať, nech ma to prešvihne kamkoľvek. Čosi mi však napovedá, že vhodný stav by bola dlhodobá remisia bez takejto rozkolísanosti. Cukrovku mám rozkolísanú, psychiku tiež, stabilita nikde...
hodila ? a preco ?
dobrat AD ? no v predpisanej davke mozes, trosku Ti pomozu ak prave prechadzas do depresivnej fazy
inak ten banan, to je naozaj pravda, metabolizuje na serotonin a budes sa citit predsa len trosku lepsie
sexicek, viem, že to chvíľu potrvá... a k tomu mám ešte otázku: Môžem dobrať AD, čo mi ostali ešte spred doby, čo som sa prešvihla do mánie? Len tak si ich nahodiť... svojvoľne.
Jessi, kvôli glykémiam sa toho banánu radšej vzdám, ale šla som si ráno zabehať a fakt to pomohlo... ale aj tak by som si to najradšej hodila.
no, s tymi liekmi opatrne, jednak je ucinok ked ich zoberies ale pride i iny ucinok, ked ich prestanes brat
Ked len tak jednorazovo si hupnes nejakych 100mg tak s tebou zatoci po tom ako ich zoberies a bude s Tebou tocit a mozno aj horsie po tom, ako bude koncit ich ucinok.
Inak, casto sa ucinok liekov prejavuje az po niekolkych tyzdnoch brania. Hlavne to plati pre AD.
sexicek, no AD práveže neberiem, lebo som doteraz bola 4 mesiace v mánii s občasnými blbými stavmi vplyvom HPO. Ale teraz mi je blbo až príliš. Včera ma priateľka nadopovala Questaxom, bola som potom ako ožralá. Mea culpa. Dávala mi 100mg s tým, nech si to rozdelím, predsa len beriem zatiaľ len 4 dni 25mg, a ja som to do seba hodila celé.
V nemocnici ma tiež nenastavili dobre. Preto prechádzam v septembri k druhej lekárke, tá je vraj najlepšia, čo tu je, tak uvidím.
Tak vďaka za rady, tých 5 týždňov ešte nejak pretrpím, pokiaľ mi súčasná doktorka nepredpíše niečo poriadne...
podla mna mas verit svojmu lekarovi. on ma vediet co robi. a ze ti ma predpisat to co si zelas? no to je ale blbost, ved to by mohol kazdy prist ze chcem to a to a daj sem.